Στην Αθήνα την Πέμπτη ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου AP

κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο Μπενιαμίνι Νετανιάχου θα έχει συναντήσεις με τον Κυρ. Μητσοτάκη, τον Πρ. Παυλόπουλο, τον Ν. Δένδια και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ν. Αναστασιάδη.

Στην Αθήνα αναμένεται την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, που φθάνει στη χώρα μας για την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό EastMed.

Όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τους οποίος θα συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον ο κ. Νετανιάχου θα συμμετάσχει σε τριμερή σύνοδο με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κύπρου, κ. Αναστασιάδη, και θα ακολουθήσει η υπογραφή της Διακρατικής Συμφωνίας (IGA), Ισραήλ - Ελλάδας - Κύπρου για τον αγωγό EastMed.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Eastmed, Ισραήλ, Κύπρος
SHARE:

24Media Network