Στην επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμφθηκε ο Φωκάς για το "να καεί" η Βουλή

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Φωκάς
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Φωκάς EUROKINISSI

Η Διάσκεψη των Προέδρων παραπέμπει αύριο τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την αναπαραγωγή του υβριστικού συνθήματος «να καεί, να καεί η… η Βουλή». Ο ίδιος ζητά συγγνώμη και μιλά για λάθος

Εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του να αναπαραγάγει χυδαίο οπαδικό σύνθημα κατά της Βουλής καλείται να δώσει αύριο ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

Ο κ. Φωκάς καλείται κατόπιν σχετικής απόφασης της Διάσκεψης της Βουλής η οποία ασχολήθηκε με το θέμα σήμερα κατόπιν έντονων αντιδράσεων βουλευτών. Ο ίδιος ο κ. Φωκάς έστειλε πάντως επιστολή στη Διάσκεψη των Προέδρων με την οποία ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

«Ζητώ συγγνώμη για το όλο συμβάν, σέβομαι τη Βουλή και την ιστορία της» αναφέρει στην επιστολή του ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει το κύρος και την τιμή του κοινοβουλίου. Επιχείρησε δε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι μεταξύ των φιλάθλων επικράτησαν ακραία συνθήματα «λόγω της δυσαρέσκειας για την αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ» και αναγνώρισε ότι έκανε το «λάθος» να μην αντιδράσει αποτρέποντάς τους.

Στην επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμφθηκε ο Φωκάς για το
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βουλή: Αντιδράσεις κατά Φωκά για το σύνθημα ‘να καεί η Βουλή’

Απρέπεια Φωκά: Φώναξε σύνθημα ενάντια στη Βουλή

ADVERTISING

SHARE: