Στην Κρήτη ο Κινέζος πρωθυπουργός

Στην Κρήτη ο Κινέζος πρωθυπουργός

Έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στο "Νίκος Καζαντζάκης" ο Λι Κεντσιάνγκ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Το Σάββατο η επίσκεψη στην Κνωσό

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έφθασε ο Κινέζος πρωθυπουργός, ο οποίος ολοκληρώνει την επίσκεψή του στη χώρα μας επισκεπτόμενος το Σάββατο την Κνωσό και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Στο αεροδρόμιο τον πρωθυπουργό της Κίνας και την αποστολή που τον συνοδεύει υποδέχθηκαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ο γ.γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, και βουλευτές .

Αμέσως μετά ο κ. Λι Κετσιάνγκ με την σύζυγό του και την συνοδεία τους αναχώρησαν για ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου όπου και θα καταλύσουν.

Στην Κρήτη ο Κινέζος πρωθυπουργός

Το Σάββατο, ο Κινέζος πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα επισκεφθεί την Κνωσό και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Κατά την επίσκεψη των δύο πρωθυπουργών στο Αρχαιολογικό Μουσείο θα πραγματοποιηθούν από τον κ. Σαμαρά τα επίσημα εγκαίνια των χώρων του ανακαινισμένου Μουσείου που παραδόθηκαν πρόσφατα προς χρήση.

Ο Κινέζος πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από την Κρήτη αύριο το απόγευμα.

Φωτογραφίες: neakriti.gr cretalive.gr

SHARE:

24Media Network