Στηρίζει Γεννηματά ο Ραγκούσης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ//EUROKINISSI
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στηρίζει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου

Στήριξη στην Φώφη Γεννηματά ενόψει του β΄γύρου των εκλογών στην Κεντροαριστερά θα προσφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης, μετά την συνάντηση που πραγματοποίησαν πριν λίγη ώρα οι δύο πλευρές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Στην κοινή τους δήλωση φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι δυο τους βρίσκονται αρκετά κοντά πολιτικά και ιδεολογικά, ενώ από την στιγμή που το “αίτημα” Ραγκούση για απόσταση από τον Μητσοτάκη έγινε δεκτό από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ήταν απλά θέμα χρόνου η δημόσια τοποθέτηση του πρώην υπουργού.

ADVERTISING

Αναλυτικά η κοινή δήλωση Φώφης Γεννηματά-Γιάννη Ραγκούση

“Η περασμένη Κυριακή ήταν μια μεγάλη, ιστορική στιγμή για την προοδευτική παράταξη. Όλα ξεκίνησαν στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όταν συναντηθήκαμε για τον κοινό στόχο της ίδρυσης του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς. Έχουμε δεσμευτεί ότι δεν θα γίνουμε ποτέ ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου, με αντάλλαγμα κάποιες καρέκλες της εξουσίας. Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό.

Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση: Έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία, αυτοδύναμη στρατηγική και ενωμένοι θα τηρήσουμε την πορεία αυτή σταθερά και αμετάκλητα. Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός.

Αυτές τις μέρες, που ξαναγεννιέται η μεγάλη προοδευτική παράταξη, μετά από ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε, χωρίς καμία καθυστέρηση, για την επόμενη μέρα της παράταξης και για να ανταποδώσουμε την τιμή στους 210.000 προοδευτικούς πολίτες που δήλωσαν ήδη παρόντες στη νέα μας πορεία”.

24Media Network