Σε επέμβαση στο μάτι θα υποβληθεί ο Α. Σαμαράς

Σε επέμβαση στο μάτι θα υποβληθεί ο Α. Σαμαράς
Σύσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη,Πέμπτη 21 Ιούνιος 2012 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Διαβάστε για την περιπέτεια του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ (Vid)

Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι θα υποβληθεί το πρωί του Σαββάτου στο Αττικό Νοσοκομείο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον διευθυντή της Β´Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Πάνο Θεοδοσιάδη, διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο.

Θεωρείται πάντως απίθανο να πραγματοποιηθεί η σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ που είχε προγραμματιστεί για τις 18:00 στη βουλή.

Από το πολιτικό γραφείο του κ. Σαμαρά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο”.

Οι ευχές των πολιτικών αρχηγών

Οι πολιτικοί αρχηγοί επικοινώνησαν με τον κ. Σαμαρά για του ευχηθούν περαστικά, όπως και ο πρώην πρωθυπουργός και συμφοιτητής του στις ΗΠΑ, Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος του ευχήθηκε για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα