Καταγγελία Τζανακόπουλου: Στο πλευρό του Γιάννη Κεφαλογιάννη άνθρωπος που έχει κατηγορηθεί για διαφθορά

Καταγγελία Τζανακόπουλου: Στο πλευρό του Γιάννη Κεφαλογιάννη άνθρωπος που έχει κατηγορηθεί για διαφθορά
O Δημήτρης Τζανακόπουλος Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής παρουσιάστηκε ως σύμβουλος του Γιάννη Κεφαλογιάννη άνθρωπος που έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα λαδώματος αδειών οδήγησης.

Σημαντικό ζήτημα προέκυψε την Τετάρτη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της βουλής κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα διπλώματα οδήγησης.

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατήγγειλε ότι στο πλευρό του αρμόδιου υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη βρισκόταν σε ρόλο συμβούλου μέσα στην αίθουσα άνθρωπος ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κυκλώματα διαφθοράς και λαδώματος!

“Υπάρχουν δύο πιθανότητες. Είτε ο κύριος υπουργός να μην γνώριζε έτσι ώστε τίθεται θέμα για την επάρκειά του είτε να γνώριζε και να κάνει πως δεν γνώριζε.

Απαράδεκτη η παρουσίαση από τον υπουργό ατύπου συμβούλου που εκπροσωπεί συγκεκριμένων συμφερόντων και υπάρχουν θέματα δικαστικής διερεύνησης” συμπλήρωσε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος ενώ ο κ. Κεφαλογιάννης απάντησε ότι είναι ” υποκριτικό να μας εγκαλούν για διαφθορά”.

Τέλος ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος μεταξύ άλλων είπε: “Έγινε παρερμηνεία στην ιδιότητα του, άκουσα ότι είναι εδώ. Δεν θα επαναληφθεί είπε ο πρόεδρος. Δεν θέλω να ξέρω αν τον γνωρίζει. Δεν πήρε το λόγο. Δεν είχε καμία σχέση το πρόσωπο με την υπόθεσή μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα