Στοίχημα να κεράσει ποτό τον Βενιζέλο έβαλε ο Τσακαλώτος αποκαλύπτοντας ότι το ουίσκι είναι το ποτό του

Στοίχημα να κεράσει ποτό τον Βενιζέλο έβαλε ο Τσακαλώτος αποκαλύπτοντας ότι το ουίσκι είναι το ποτό του
Συνέχιση της συζήτησης επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 141 του Κανονισμού της Βουλής, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Να κεράσει ποτό τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αν αποδειχθεί ότι είχε μιλήσει για «θεωρητικά» πλεονάσματα προθυμοποιήθηκε ο υπουργός Οικονομικών.

Να κεράσει … ποτό τον Βαγγέλη Βενιζέλο αν αποδειχθεί ότι είχε μιλήσει για «θεωρητικά» πλεονάσματα προθυμοποιήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι θα προτιμούσε να πιουν ουίσκι, καθώς … είναι το ποτό του. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Ευ. Τσακαλώτο ότι, ενώ είχε μιλήσει για «θεωρητικά» πλεονάσματα με τον «κουμπαρά» που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός τα πλεονάσματα αυτά αποδεικνύονται πραγματικά.

Ο Υπουργός Οικονομικών εξήγησε ότι τα χρήματα αυτά αποτελούν εγγύηση για την περίπτωση που δεν πιαστούν οι στόχοι, παρά τα νέα μέτρα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη.

Ο Ευ. Τσακαλώτος σχολίασε ότι η αντιπαράθεσή του με τον Β. Βενιζέλο ήταν μία «έντιμη ισοπαλία» κι οι δύο άνδρες μπορούν να πιουν ποτά «α λα Dutch».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα