Στον εισαγγελέα ο Γιώργος Σούκουρης με την κατηγορία δωροδοκίας βουλευτή

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου κατευθύνεται στο γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσει για τις καταγγελίες της περί απόπειρας δωροδοκίας της, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου κατευθύνεται στο γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσει για τις καταγγελίες της περί απόπειρας δωροδοκίας της, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Ο κ. Σούκουρης κλήθηκε να καταθέσει τη Δευτέρα σχετικά με την κατηγορία για δωροδοκία βουλευτή, ύστερα από τις καταγγελίες Ξουλίδου

Με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης της κακουργηματικού βαθμού κατηγορίας, που αφορά δωροδοκία βουλευτή, καλείται σε κατάθεση την Δευτέρα από τον Εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, ο Γιώργος Σούκουρης.

Ο κ. Σούκουρης καλείται σε ανωμοτί κατάθεση, μετά τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου ότι της πρότεινε χρηματικό ποσό, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από το κόμμα της και να ψηφίσει για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός που ερευνά τις καταγγελίες Ξουλίδου, φέρεται να σχημάτισε την άποψη πως από τα στοιχεία που του προσκόμισε σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος,κατά την κατάθεση του, προκύπτουν ενδείξεις για την εμπλοκή του κ. Σούκουρη που πρέπει να αξιολογηθούν.

Ο Π. Καμμένος φέρεται μεταξύ άλλων στοιχείων να προσκόμισε στον εισαγγελέα και βίντεο που, σύμφωνα με πληροφορίες, καταδεικνύει πιο στενή σχέση του υπόπτου με την ΝΔ.

Η κ. Ξουλίδου έχει υποστηρίξει ότι ο κληθείς ως ύποπτος Γιώργος Σούκουρης της πρότεινε 2 με  3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ότι είχε υπονοήσει χρηματισμό του, ανεξάρτητου, πλέον, συνάδελφου της Π. Μελά.

Ο ίδιος ο κ. Μελάς, που κλήθηκε και κατέθεσε στον εισαγγελέα, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το θέμα, χαρακτηρίζοντας συκοφαντικά και ψευδή τα όσα ειπώθηκαν γι' αυτόν.

Ο κληθείς ως ύποπτος διαψεύδει την κα Ξουλίδου, υποστηρίζοντας πως όποια επαφή είχε με στελέχη της ΝΔ αφορούσε ζητήματα των Βορειοηπειρωτών.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
SHARE:

24Media Network