Στον εισαγγελέα το ΚΚΕ για “τσουβάλιασμα” των δανείων του με αυτά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Στον εισαγγελέα το ΚΚΕ για “τσουβάλιασμα” των δανείων του με αυτά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
ΑΘΗΝΑ -ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ TOY KKE ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Ο Περισσός επαναλαμβάνει ότι δεν έχει να κρύψει τίποτε, καθώς το ΚΚΕ εξυπηρετεί κανονικότατα τα δάνεια του, εκπρόσωπος του όμως επικοινώνησε με τον οικονομικό εισαγγελέα και την εισαγγελέα διαφθοράς διαμαρτυρόμενο για τις διαρροές. Καθώς οι εισαγγελείς αρνήθηκαν ανάμειξη στις διαρροές, το ΚΚΕ θέτει ερωτήματα

Με τον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Δραγάτση, καθώς και με την Εισαγγελέα Διαφθοράς κα Τουλουπάκη επικοινώνησε εκπρόσωπος του ΚΚΕ για να διαμαρτυρηθεί για το απαράδεκτο κατά τον Περισσό γεγονός να προωθούνται στα ΜΜΕ πληροφορίες για τα δάνεια του Κόμματος σε συνδυασμό με αυτά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση του ΚΚΕ.

Ο Περισσός από χθες είχε καταγγείλει και συνεχίσει να καταγγέλει ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα επιχειρούν να  “τσουβαλιάσουν” το ΚΚΕ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τη δανειοδότηση των κομμάτων.

“Με δεδομένο το γεγονός ότι οι εισαγγελείς αρνήθηκαν ανάμιξή τους, προκύπτουν εύλογα ερωτηματικά, για το ποιοι κάνουν τέτοιες διαρροές στα ΜΜΕ και γιατί”, αναφέρει ανακοίνωση του Κόμματος και καταλήγει:

” Το ΚΚΕ εξακολουθεί να ζητά εξηγήσεις, καθώς οι όροι αυτοί δεν εξυπηρετούν την αποτελεσματικότητα, που πράγματι χρειάζεται στη διερεύνηση μιας τέτοιας υπόθεσης και την αποκάλυψη της ουσιαστικής αλήθειας για το λαό. Επαναλαμβάνει ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα, αντίθετα είναι το κόμμα που εξυπηρετεί κανονικότατα τα δάνειά του και έχει δώσει γι’  αυτά επαρκέστατες εγγυήσεις με ακίνητά του.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα