Στρατούλης: Όχι σε συμμαχίες που έχουν ευθύνες για την εφαρμογή μνημονίων

Third day of the discussion on a confidence vote, at the plenum of the Greek Parliament, in Athens, on Oct. 10, 2014 /             . , 10 , 2014
Third day of the discussion on a confidence vote, at the plenum of the Greek Parliament, in Athens, on Oct. 10, 2014 / . , 10 , 2014 NICK PALEOLOGOS / SOOC

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Στρατούλης για τις συμμαχίες στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή στάση εξακολουθεί να τηρεί η αριστερή πτέρυγα του κόμματος σχετικά με τις συμμαχίες στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις χθεσινές συναντήσεις του Α.Τσίπρα με την Θ.Τζάκρη και την Χ. Γιαταγάνα. Για το θέμα μίλησε ο Δημήτρης Στρατούλης στο ραδιόφωνο του ALPHA.

Η συμπόρευση και η ψήφιση μνημονίων "κλείνει" την πόρτα σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Στρατούλη.

«Δεν έχει κλείσει τίποτα για τις συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η απόφαση που πήραμε στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή είναι ότι οι αποφάσεις για το αν τηρούνται τα κριτήρια για να συνεργαστεί με κάποιον ο ΣΥΡΙΖΑ, θα παρθούν από την Κεντρική Επιτροπή», σημείωσε ο Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA.

O τομεάρχης εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να τηρούν όσοι θέλουν να συνεργαστούν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διευκρινίζοντας πως «όταν συγκληθούν τα συλλογικά όργανα, θα εξετάσουμε αν πληρούνται τα κριτήρια, αν υπάρχουν συμφωνίες στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αν υπάρχει στάση συμπόρευσης με δυνάμεις που αντιπάλεψαν τα μνημόνια, αν υπάρχουν ευθύνες για την ψήφιση και εφαρμογή των μνημονίων. Επομένως εμείς, σαν συλλογικό, δημοκρατικό κόμμα, έτσι θα αποφασίσουμε», συμπλήρωσε ο κ. Στρατούλης.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network