Στρατούλης: Οι θεσμοί στοχεύουν να εξευτελίσουν την κυβέρνηση και τη χώρα

Στρατούλης: Οι θεσμοί στοχεύουν να εξευτελίσουν την κυβέρνηση και τη χώρα
SOOC

Το χειρότερο που θα μπορούσε να μας συμβεί, είναι να υπογράψουμε ένα τρίτο μνημόνιο, τονίζει ο Δημ. Στρατούλης στην εφημερίδα «Αγορά»

«Οι θεσμοί στοχεύουν να εξευτελίσουν την κυβέρνηση και τη χώρα μας και να εξανδραποδίσουν τον λαό μας, απαιτώντας να τους δώσουμε "γην και ύδωρ"» εκτιμά ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

Επισημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από την ευρωζώνη. «Θεωρώ, όμως, ότι δεν θα επιτρέψει και δεν θα αποδεχθεί την εξόντωση του λαού, τον αφανισμό της χώρας μας και την μετατροπή της σε αποικία χρέους εντός της ευρωζώνης. Κατά τα άλλα, όταν πας σε μία διαπραγμάτευση και δεν έχεις προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο της ρήξης, τότε καλύτερα να μην πας, γιατί θα είσαι "χαμένος από χέρι"».

Ακόμη, ο κ. Στρατούλης τονίζει ότι «αν οι θεσμοί επιμείνουν να ζητούν τον διασυρμό της χώρας μας και τη συνέχιση της λεηλασίας του λαού μας, είμαστε έτοιμοι να πούμε το μεγάλο "όχι". Το χειρότερο που θα μπορούσε να μας συμβεί, είναι να υπογράψουμε ένα τρίτο μνημόνιο, που θα ολοκλήρωνε τη φτωχοποίηση του λαού μας και την ταπείνωση της πατρίδας μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network