Κωνσταντίνα Κούνεβα: Ποτέ δεν θύμωσα με αυτόν που πήγε να με καταστρέψει

Κωνσταντίνα Κούνεβα: Ποτέ δεν θύμωσα με αυτόν που πήγε να με καταστρέψει
Η Κωνσταντίνα Κούνεβα στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6

Μαθήματα ανθρωπιάς,αξιοπρέπειας αλλά και ξεκάθαρης πολιτικής σκέψης έδωσε η Κωνσταντίνα Κούνεβα μιλώντας στον αέρα του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 και έδωσε πολύτιμα μαθήματα ανθρωπιάς.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας απλά και απολύτως κατανοητά, άφησε το αποτύπωμά της και σε ότι αφορά τα πολιτικά αλλά και στα προσωπικά.

Ως προς τις προσεχείς ευρωεκλογές έθεσε ως στόχο το δυνάμωμα της προοδευτικής συμμαχίας (σοσιαλδημοκράτες, ριζοσπάστες αριστεροί, πράσινοι, κομμουνιστές) και εξέφρασε την πίστη ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη θα τα καταφέρουν.

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι παραμένει ευαίσθητος κοινωνικά όπως τον γνώρισε αρκετά χρόνια και στάθηκε στο γεγονός ότι με πρωτοβουλία τεσσάρων υπουργείων της κυβέρνησής του βρήκε λύση το χρόνιο πρόβλημα του εργασιακού καθεστώτος των σχολικών καθαριστριών.

Χαρακτήρισε σπουδαίο και πολύ δυνατό άνθρωπο τη Μάγδα Φύσσα και έδωσε το μήνυμα ότι το φασισμό οφείλει να τον αντιστρατεύεται κανείς σ’ όλες του τις εκφάνσεις.

Συγκλόνισε, τέλος, αναφερόμενη στην επίθεση εναντίον της με βιτριόλι τον Δεκέμβρη του 2008 για το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα διεκδικητική συνδικαλίστρια. Αφού αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλές ακόμη και δύο χρόνια πριν την επίθεση, εξέφρασε τη μεγάλη της απογοήτευση για την ελληνική δικαιοσύνη που απάλλαξε τον εργοδότη της από την όποια ευθύνη.

Γνωστοποίησε ότι έχει προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και στην ερώτηση για το τι θα έλεγε στον άνθρωπο που της έριξε το βιτριόλι απάντησε χαρακτηριστικά: ” Να ξέρετε ότι δεν του έχω θυμώσει. Δεν θα ήθελα όμως να είμαι στη θέση της μητέρας του. Κανείς δεν θέλει να μεγαλώσει ένα παιδί που θα γίνει δολοφόνος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα