Συλλυπητήριο μήνυμα Σταϊνμάιερ στον Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας  Σταινμάγερ
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Σταινμάγερ EUROKINISSI

Την συμπαράσταση του γερμανικού λαού εξέφρασε ο Γερμανός Πρόεδρος στον Έλληνα ομόλογό του. Ο κ. Σταϊνμάιερ έκανε λόγο για δραματικές εικόνες

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ- Σταϊνμάιερ προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του γερμανικού λαού προς την Ελλάδα μετά τις καταστροφικές φωτιές.

Ο κ. Σταϊνμάιερ έκανε λόγο για δραματικές εικόνες και τόνισε ότι οι Γερμανοί πενθούν εξαιτίας της τρομακτικής αυτής καταστροφής μαζί με όλους τους Έλληνες.

Κλείνοντας το μήνυμά του ευχήθηκε σε όλα τα σωστικά συνεργεία την απαραίτητη δύναμη και αντοχή που απαιτείται για την αντιμετώπιση του δύσκολου αυτού έργου.

ADVERTISING

Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Ο κ. Μάας εξέφρασε στον κ. Κοτζιά την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network