Συμπάσχουμε: Η απόγνωση Τσακαλώτου για έναν καφέ στη σύσκεψη Τσίπρα

Συμπάσχουμε: Η απόγνωση Τσακαλώτου για έναν καφέ στη σύσκεψη Τσίπρα
MotionTeam

Ο υπουργός Οικονομικών ζητούσε μόνο έναν καφέ την ώρα που ο πρωθυπουργός συνομιλούσε με τους παραγωγικούς φορείς στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη. Δείτε τα χαρακτηριστικά πλάνα.

Σε ευχάριστο κλίμα έγινε η σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με τους παραγωγικούς φορείς στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ.

Ωστόσο, ο υπουργός Οικονομικών φαινόταν “προβληματισμένος” την ώρα που ο πρωθυπουργός συνομιλούσε με τους φορείς. Ο λόγος; Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται να ζητά έναν καφέ κουνώντας το χέρι του ανυπόμονα.

Το βίντεο από το rthess.gr:

Κατά τη σύσκεψη ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η η Βόρεια Ελλάδα είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και μπορεί να γίνει η “ατμομηχανή” της βιομηχανικής ανάπτυξης, η “καρδιά” της αγροτικής παραγωγής και της μεταποίησης.

Για τη Θεσσαλονίκη επισήμανε πως με την επίλυση του ονοματολογικού της πΓΔΜ θα γνωρίσει μια ραγδαία ανάπτυξη τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα γίνει πραγματικά η πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Παρατήρησε ότι είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται η σύσκεψη με τους φορείς της Β. Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη και όχι στην Αθήνα, όπως γινόταν παλιά, πριν λειτουργήσει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και σημείωσε πως αυτό δείχνει ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι “φτωχός συγγενής”.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών, οι αναπληρωτές υπουργοί Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου και ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα