Σύμβουλος Ερντογάν: Σαν να χτυπούσαμε μωρό στην κούνια, ο πόλεμος με την Ελλάδα

Σύμβουλος Ερντογάν: Σαν να χτυπούσαμε μωρό στην κούνια, ο πόλεμος με την Ελλάδα

Ο ακραίος κυβερνητικός σύμβουλος Γιγκίτ Μπουλούτ υποστήριξε ότι "ο τουρκικός στρατός κατέβασε μέσα σε ένα βράδυ όλες τις ελληνικές σημαίες που είχαν τοποθετηθεί σε αμφισβητούμενες βραχονησίδες στο Αιγαίο" - Τόνισε μάλιστα ότι υπάρχει και σχετικό βίντεο

Δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και καθημερινός σχολιαστής στα τηλεοπτικά πάνελ της Τουρκίας Γιγκίτ Μπουλούτ.

Σε συνέντευξή του σε τουρκικό κανάλι ανέφερε ότι ο τουρκικός στρατός όχι απλά έφτασε 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά «κατέβασε μέσα σε ένα βράδυ όλες τις ελληνικές σημαίες που είχαν τοποθετηθεί σε αμφισβητούμενες βραχονησίδες στο Αιγαίο». Τόνισε μάλιστα ότι υπάρχει και σχετικό βίντεο.

Ο γραφικός Μπουλούτ λέει ότι επρόκειτο για μια μυστική επιχείρηση και πως υπάρχουν και αποδείξεις, τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα.

Ο Μπουλούτ υποστήριξε ότι ένας πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός, «σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς τη σύγκριση των στρατιωτικών δυνάμεων των δύο χωρών».

 Επιτέθηκε τέλος κατά των Ελλήνων υπουργών, αναφέροντας ότι τάσσονται κατά του Ισλάμ και της Άγκυρας και  προειδοποίησε πως η Ελλάδα θα πληρώσει υψηλό τίμημα αν δεν αλλάξει τη στάση της απέναντι στην Τουρκία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα