Συναντήσεις Πιερρακάκη για την απλούστευση των διαδικασιών στις μεταβιβάσεις ακινήτων

Συναντήσεις Πιερρακάκη για την απλούστευση των διαδικασιών στις μεταβιβάσεις ακινήτων

Σειρά συναντήσεων στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αντικείμενο τις απλουστεύσεις στις μεταβιβάσεις ακινήτων.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών Γεώργιος Γεωργαντάς πραγματοποίησαν συνάντηση σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου, με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) κ. Σταύρο Παραδιά, τον Πρόεδρο της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Χαϊδούτη και τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Γεώργιο Ρούσκα.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών με εκπροσώπους επαγγελματικών -επιστημονικών φορέων προκειμένου να υπάρξει η αναγκαία ενημέρωση στα θέματα που αποτελούν τις προτεραιότητες του Υπουργείου. Ακολούθησε ιδιαίτερη συνεργασία με τον Υφυπουργό Γεώργιο Γεωργαντά, όπου τέθηκαν θέματα σχετικά με την απλούστευση των διαδικασιών και τον περιορισμό των εμποδίων ως προς τις μεταβιβάσεις ακινήτων.

ADVERTISING

Ο Υφυπουργός άκουσε τις προτάσεις των εκπροσώπων και συμφώνησε ότι άμεσα πρέπει να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την επίλυση πολλών από τα ζητήματα που τέθηκαν.

Παρόμοιες συναντήσεις θα ακολουθήσουν με εκπροσώπους και άλλων φορέων για σειρά ζητημάτων που αφορούν στην απλούστευση διαδικασιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Πιερρακάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Guardian: "Ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει βάλει τις μηχανές στο φουλ"

Μητσοτάκης- Πιερρακάκης: Μονόδρομος ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους- Ενδιάμεση λύση σε ένα μήνα για το 112

Πιερρακάκης για τον αριθμό "112": Το έργο αναμένεται να έχει υλοποιηθεί στο τέλος του έτους

"112": Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης

SHARE:

24Media Network