Συνάντηση στελεχών ΝΔ με Πάιατ: Σημασία στην εμβάθυνση της σχέσης με ΗΠΑ

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση στελεχών της ΝΔ με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ στην οικία του δεύτερου
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση στελεχών της ΝΔ με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ στην οικία του δεύτερου ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΙΑΤ/TWITTER

Χατζηδάκης, Γεωργιάδης, Κουμουτσάκος, Κεφαλογιάννη, Οικονόμου και Σκρέκας συζήτησαν με τον πρέσβη των ΗΠΑ για οικονομία, επενδύσεις, εξωτερική πολιτική, ενέργεια, πολιτισμό, και συνεργασία στην υγεία.

Με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρυ Πάιατ συναντήθηκαν σήμερα οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και οι Τομεάρχες Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος, Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Υγείας Βασίλης Οικονόμου και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Πάιατ και είχε ως αντικείμενο μια ευρεία ενημέρωση, αλλά και ανταλλαγή απόψεων επί της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας - ΗΠΑ και των προοπτικών της.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι συζητήθηκαν θέματα διμερών σχέσεων με έμφαση στην οικονομία, τις επενδύσεις την εξωτερική πολιτική, την ενέργεια, τον πολιτισμό, και τη συνεργασία στον τομέα της υγείας.

Από πλευράς ΝΔ τονίστηκε η σημασία που δίνει τόσο ως αντιπολίτευση σήμερα, όσο και ως κυβέρνηση αύριο στη διεύρυνση και εμβάθυνση της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Πάιατ, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network