news 24/7

ΠΑΙΑΤ

Τυρί φέτα σε τυροπωλείο στην Αθήνα

Αμερικανικοί δασμοί: Ποια ελληνικά προϊόντα εξαιρούνται από τη λίστα

Ο Αμερικανός πρέσβης χαιρέτισε την εξαίρεση των ελληνικών προϊόντων από τη λίστα των δασμών και χαρακτήρισε την απόφαση μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης των ΗΠΑ στις στρατηγικές σχέσεις της με την Ελλάδα.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Τζέφρι Πάιατ: Το Καστελόριζο έχει δικαιώματα ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία, έστειλε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ. Τι είπε για το καστελόριζο, αλλά και για τον όρο "αμφισβητούμενα νερά", που χρησιμοποίησε το Στέιτ Ντιπάρντμεντ.

Πάιατ: Συνεργαζόμαστε για να φέρουμε περισσότερες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Πάιατ: Συνεργαζόμαστε για να φέρουμε περισσότερες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο αμερικανός πρέσβης, αναφερόμενος στον τομέα του τουρισμού, εξέφρασε την ικανοποίησή του, που, επιτέλους ξεκίνησαν οι εργασίες εκκαθάρισης στην επένδυση του Ελληνικού.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: Η Ελλάδα κέρδισε πολλούς επαίνους για τη διαχείριση του κορονοϊού

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, εγκωμίασε τη χώρα μας όχι μόνο για το πώς χειρίστηκε την κρίση του κορονοϊού, αλλά και για το πώς προχωράει στην ψηφιοποίηση πολλών διαδικασιών.

O πρεσβευτής των ΗΠΑ στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ

Αμερικανική Πρεσβεία: "Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στην Ελλάδα"

Με το λογότυπο #USGreece2021, η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα στέλνει το μήνυμα πως οι ΗΠΑ παρέμειναν και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Matthew Palmer, Geoffrey Pyatt, Gregory Plefdger, Brigid Ryan και Κώστας Καραμανλής

Προσφυγικό: Τα μηνύματα Πάλμερ, Πάιατ, Καραμανλή από την Αλεξανδρούπολη

Σαφή συμβολισμό είχε η επίσκεψη Πάλμερ, Πάιατ, Καραμανλή κατά την οποία ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στήριξε ευθέως την Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία για το μεταναστευτικό

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Μάθιου Πάλμερ κατά τη συνάντησή τους

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με Πάλμερ και Πάιατ για την "υβριδική απειλή εναντίον της Ελλάδας"

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον αναπληρωτή υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για την "οργανωμένη μετακίνηση πληθυσμών στα σύνορά μας, με όρους πραγματικής εισβολής, που συνιστά αποσταθεροποιητική ενέργεια".

O Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ

Ο Πάιατ στην συνεκπαίδευση ελληνικών και αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων

Οι συνεκπαιδεύσεις βοηθάνε στην επίτευξη των στόχων της άμυνας και της ασφάλειας, όπως τέθηκαν στη συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας, δήλωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Μήνυμα Πάιατ σε Τουρκία: "Οι θαλάσσιες ζώνες διευθετούνται με διάλογο, όχι μονομερείς ενέργειες"

"Θέματα σχετικά με την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών πρέπει να λύνονται με διάλογο μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, όχι με μονομερείς ενέργειες", τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Συνάντηση Τραμπ - Ερντογάν στον Λευκό Οίκο

Ποιες πρωτοβουλίες θα πάρουν εν τέλει οι ΗΠΑ απέναντι στην Τουρκία

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ δεν επιβεβαίωσε τα περί νέας πρωτοβουλίας Πομπέο, τόνισε όμως ότι οι ΗΠΑ φυσικά και θα εμπλακούν για να αποσοβήσουν κρίση με την Τουρκία, ενώ ο Μητσοτάκης επιμένει στη στρατηγική του “προβλέψιμου συμμάχου”

Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: Φυσικά και οι ΗΠΑ θα εμπλακούν, για να μην υπάρξει κρίση Ελλάδας - Τουρκίας

Ο πρέσβης των ΗΠΑ χαρακτήρισε “φανταστικά επιτυχημένη” την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη και της συνάντησης με Τραμπ. Τι είπε για διπλωματική παρέμβαση των ΗΠΑ, τη συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης και τα F35.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τζέφρι Πάιατ

Ο Μητσοτάκης βλέπει Πάιατ ενόψει Ουάσινγκτον

Εν όψει της επίσκεψης του στις ΗΠΑ και της συνάντησης με Τραμπ στις 7 Ιανουαρίου, με το θέμα της συμφωνίας Τουρκίας- Λιβύης να κυριαρχεί, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί σήμερα με τον Αμερικανό πρέσβη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Μητσοτάκης στον "Παρμενίωνα" λίγο πριν την άφιξη Πομπέο

Στην Αλεξανδρούπολη μεταβαίνει ο πρωθυπουργός για την τελική φάση της άσκησης, ενώ το Σάββατο θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο οποίος έρχεται να ανανεώσει τη συμφωνία για τις βάσεις

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ

Συνάντηση Θεοχάρη - Πάιατ για την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων

Ο υπουργός Τουρισμού και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα συζητήθηκαν ζητήματα όπως η ενίσχυση των απευθείας αεροπορικών συνδέσεων και η προσέλκυση μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Μενδώνη - Πάιατ

Συνάντηση Μενδώνη - Πάιατ ενόψει της επίσκεψης Πομπέο στην Ελλάδα

Συνάντηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τζέφρυ Πάιατ με θέμα τη διασύνδεση και συνεργασία του Holocaust Memorial Museum της Ουάσιγκτον και του Μουσείου Ολοκαυτώματος Θεσσαλονίκης.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ στην Αλεξανδρούπολη

Πάιατ: Κρίσιμο το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για την ενεργειακή ασφάλεια και την οικονομική ανάπτυξη

Στην ακριτική πόλη βρέθηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών για την ανέλκυση της βυθοκόρου "ΟΛΓΑ".

Ο Τζέφρι Πάιατ στην 84η ΔΕΘ

Πάιατ: Επίσκεψη στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της ΔΕΘ

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ. Συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και συζήτησαν για ζητήματα ανάπτυξης.

Στο το βήμα του Ενεργειακού Φόρουμ Νοτιοανατολικής Ευρώπης 2019, ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο Αμερικανός πρέσβης υπογράμμισε τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας, ως θεματοφύλακα της ευρωπαϊκής ενεργειακής ασφάλειας. Τι είπε για τις αμερικανικές επενδύσεις στην ενέργεια και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Wall Street Journal: Ο Αντετοκούνμπο είναι το τζατζίκι του μπάσκετ

"Ο καλύτερος παίχτης του αγώνα δεν θα παίζει στις ΗΠΑ" επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα σε εκτενή αναφορά της για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του αγώνα της Εθνικής με τις ΗΠΑ το Σάββατο.

Συνέντευξη τύπου του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλαδα Τζέφρι Πάιατ και του προέδρου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Νίκου Μπακατσέλου για την συμμετοχή των ΗΠΑ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πάιατ για χάρτη Ερντογάν: Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ελληνική κυριαρχία

Στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσία των ΗΠΑ στη ΔΕΘ ο Αμερικανός πρέσβης έστειλε μήνυμα στην Τουρκία αναφερόμενος στις διακοπές του στην Αστυπάλαια. Στήριξη και για προσφυγικό. Επίσκεψη Ρος και συνάντηση με Μητσοτάκη.