ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΙΑΤ

Ο Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: "Εξαιρετική τιμή" η πρόσκληση Πελόζι στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσει στο Κογκρέσο

Τη "μεγαλύτερη τιμή" που επιτρέπει το νομοθετικό σύστημα των ΗΠΑ σε ξένο ηγέτη χαρακτήρισε ο Τζέφρι Πάιατ την πρόσκληση του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο. "Ο Μπάιντεν είναι βαθιά αφοσιωμένος στις σχέσεις μας με την Ελλάδα" συνέχισε.

Τζέφρι Πάιατ

Τζέφρι Πάιατ: "Όταν οι ΗΠΑ και η Ελλάδα συνεργάζονται, επωφελούμαστε όλοι"

Ο Αμερικανός πρέσβης σημείωσε ότι η στενή διμερής συνεργασία συμβάλλει στην αύξηση των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα και στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: "Δεσμεύομαι να συνεχίσουμε την επένδυσή μας στην ελληνική επιχειρηματικότητα"

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας ο Αμερικανός πρέσβης υπογράμμισε πως "έχετε αποδείξει πως η Ελλάδα είναι χώρα ελπίδας και καινοτόμων λύσεων στις προκλήσεις της εποχής μας".

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο βήμα της Βουλής

Ο Κατρούγκαλος απάντησε στον Πάιατ: Κανένα πρόβλημα να "εκπλήσσουμε" αν αυτό γίνεται για προστασία των εθνικών συμφερόντων

Αμεσα απάντησε στον Τζέφρι Πάιατ ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Είχε προηγηθεί τηλεοπτική συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη και η έκπληξή του για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στην ελληνοαμερικανική συμφωνία.

Τζέφρι Πάιατ. (Φωτο αρχείου)

Πάιατ: Ο Μπάιντεν θέλει οι σχέσεις ΗΠΑ - Ελλάδας να ανέβουν επίπεδο

"Η Ελλάδα είναι ένας πολύ σημαντικός στρατηγικός μας εταίρος στο ΝΑΤΟ" τόνισε ο Αμερικανός Πρέσβης σημειώνοντας οτι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θέλει να ανέβουν επίπεδο οι σχέσεις των δύο χωρών.

Συνάντηση Νίκου Δένδια - Τζέφρι Πάιατ

Συνάντηση Δένδια με Πάιατ για τις σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ και την ανατ. Μεσόγειο

"Εμβάθυνση των σχέσεων των ΗΠΑ με την Ελλάδα σε ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών και διμερών θεμάτων" ανέφερε ο Αμερικανός πρέσβης μετά την συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών.

Το αεροπλανοφόρο του Ναυτικού των ΗΠΑ USS Dwight D. Eisenhower που είναι ελλιμενισμένο στη ναυτική βάση της Σούδας, επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης από το Αϊζενχάουερ: Σε υψηλά επίπεδα η στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ - Ελλάδας

Το αεροπλανοφόρο του Ναυτικού των ΗΠΑ USS Dwight D. Eisenhower που είναι ελλιμενισμένο στη ναυτική βάση της Σούδας, επισκέφτηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνάντηση του Υπ. Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ

"Ποδαρικό" στο νέο υπουργό ενέργειας έκανε ο Αμερικανός πρέσβης Πάιατ με "θερμή" ατζέντα

Στη συνάντηση των δύο ανδρών το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα διεθνή ενεργειακά projects για τα οποία οι ΗΠΑ διατηρούν έντονο ενδιαφέρον, αλλά και η ανάπτυξη πράσινων επενδύσεων με αμερικανικά κεφάλαια.

Τυρί φέτα σε τυροπωλείο στην Αθήνα

Αμερικανικοί δασμοί: Ποια ελληνικά προϊόντα εξαιρούνται από τη λίστα

Ο Αμερικανός πρέσβης χαιρέτισε την εξαίρεση των ελληνικών προϊόντων από τη λίστα των δασμών και χαρακτήρισε την απόφαση μια ακόμη απόδειξη της δέσμευσης των ΗΠΑ στις στρατηγικές σχέσεις της με την Ελλάδα.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Τζέφρι Πάιατ: Το Καστελόριζο έχει δικαιώματα ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία, έστειλε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ. Τι είπε για το καστελόριζο, αλλά και για τον όρο "αμφισβητούμενα νερά", που χρησιμοποίησε το Στέιτ Ντιπάρντμεντ.

Πάιατ: Συνεργαζόμαστε για να φέρουμε περισσότερες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Πάιατ: Συνεργαζόμαστε για να φέρουμε περισσότερες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο αμερικανός πρέσβης, αναφερόμενος στον τομέα του τουρισμού, εξέφρασε την ικανοποίησή του, που, επιτέλους ξεκίνησαν οι εργασίες εκκαθάρισης στην επένδυση του Ελληνικού.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: Η Ελλάδα κέρδισε πολλούς επαίνους για τη διαχείριση του κορονοϊού

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, εγκωμίασε τη χώρα μας όχι μόνο για το πώς χειρίστηκε την κρίση του κορονοϊού, αλλά και για το πώς προχωράει στην ψηφιοποίηση πολλών διαδικασιών.