news 24/7

ΠΑΙΑΤ

Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: Δέσμευση για ενίσχυση οικονομικών και εμπορικών σχέσων ΗΠΑ - Ελλάδας

Στη δέσμευση της χώρας του για περαιτέρω ενίσχυση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων Ελλάδας - ΗΠΑ, αναφέρθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Η συγκλονιστική ανάρτηση των νέων από το Μάτι για την Καλιφόρνια

Συγκλονίζουν οι νέοι από το Μάτι: "Σε νιώθω Καλιφόρνια"

"Έχω νιώσει πως είναι να χάνεις τα πάντα" αναφέρουν στο συγκινητικό μήνυμά τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού οι νέοι από τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από τον πρέσβη των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Πάιατ: Η Ελλάδα έχει αποκτήσει πραγματική δυναμική στον ευρωπαϊκό ενεργειακό τομέα

Ο Αμερικανός πρέσβης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολύ στενή ευθυγράμμιση μεταξύ των ενεργειακών στρατηγικών των ΗΠΑ και της Ευρώπης και ιδιαίτερα του ρόλου της Ελλάδας ως περιφερειακού κόμβου για τη διασφάλιση μεγαλύτερη ενεργειακής ασφάλειας για όλη την Ευρώπη.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: Πολυεπίπεδοι οι δεσμοί ΗΠΑ - Ελλάδας

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα κατά τα εγκαίνια της πρώτης μονάδας ανακύκλωσης στο στρατόπεδο «Παπάγου», αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στη μεγάλη ώθηση του στρατηγικού διαλόγου των δύο χωρών που θα ξεκινήσει στην Ουάσιγκτον στις 13 Δεκεμβρίου υπό τον Πομπέο.

Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κ. Τζ.Πάιατ

Τζέφρι Πάιατ: Η χρονιά των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα στέκεται με άρθρο του στην ενίσχυση των επιχειρηματικών συνεργασιών, στην αναβάθμιση των στρατιωτικών εξοπλισμών και στην έλευση των τεχνολογικών κολοσσών στη χώρα μας.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Εύσημα Πάιατ στο ελληνικό ΥΠΕΞ για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα μέσω twitter θυμίζει δήλωσή του από το Μάρτιο του 2018 μέσω της οποίας είχε επισημάνει πως οι στρατιωτικοί έπρεπε να είχαν ήδη επιστρέψει από τότε πίσω στην πατρίδα.

Πάιατ σε Καμμένο: Πρόθυμες οι ΗΠΑ να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια για την αντιμετώπιση των φωτιών

Πάιατ σε Καμμένο: Πρόθυμες οι ΗΠΑ να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια για την αντιμετώπιση των φωτιών

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αμερικανού πρέσβη με τον Π. Καμμένο, συζητήθηκαν θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας, ενώ ο κ. Πάιατ εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήρια της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα θύματα της τραγωδίας στην Αττική.

Φωτογραφία από τη δεξίωση στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη, για την 4η Ιουλίου

Με αμερικανικό χρώμα και πανηγυρικό ύφος η φετινή ΔΕΘ

Η παρουσία του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Πενς ή άλλου υψηλόβαθμου αξιωματούχου της αμερικανικής κυβέρνησης, καθώς και της "αφρόκρεμας" της αμερικανικής επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει την αμερικανική στήριξη στην ελληνική οικονομία.

Φωτογραφία από την δεξίωση του Αμερικανού Πρέσβη Τζέφρυ Πάιτ στην πρεσβευτική κατοικία για την εθνική εορτή των ΗΠΑ (Ημέρα Ανεξαρτησίας).

Πάιατ: Οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν την πορεία της Ελλάδας με κάθε μέσο

Δεξίωση για τον εορτασμό της 242ης επετείου της 4ης Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα. Ο κ. Πάιατ αναφέρθηκε στους διαχρονικά στενούς δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, σημειώνοντας για μία φορά ακόμη, πως οι Ηνωμένες Πολιτείες στηρίζουν τη χώρα μας, στη νέα φάση, στην οποία διέρχεται.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: Σημαντική και ευπρόσδεκτη εξέλιξη οι συμφωνίες για τον ελληνοβουλγαρικό αγωγό

"Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την ποικιλομορφία της προσφοράς και των διαδρομών στην ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου" επισημαίνει ο Αμερικανός πρέσβης με ανάρτησή του στο twitter

Συνάντηση Μητσοτάκη με Πάιατ και Κάβαλετς για τρομοκρατία

Συνάντηση Μητσοτάκη με Πάιατ και Κάβαλετς για τρομοκρατία

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρόεδρου της ΝΔ στη Βουλή με πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς. Ο πρέσβης ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για την αμερικανική συμμετοχή στη ΔΕΘ.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: Ισχυρή η υποστήριξη Τραμπ στην οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας

"Η παρουσία μου εδώ αντανακλά την ισχυρή υποστήριξη της κυβέρνησης Τραμπ στην πλήρη οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας και τη δέσμευση να εργαστούμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να δούμε πως αυτή θα είναι η χρονιά στην οποία η Ελλάδα θα αναδυθεί ως φυσιολογική οικονομία της Ευρωζώνης" τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα.

Παυλόπουλος, Πάιατ, Μητσοτάκης στο "Junior Achievement Europe"

Παυλόπουλος, Πάιατ, Μητσοτάκης στο "Junior Achievement Europe"

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε στην απονομή των βραβείων του 12ου πανελλαδικού διαγωνισμού «η καλύτερη εικονική επιχείρηση» τονίζοντας προς τους μαθητές ότι είναι σημαντικό να μάθουν να εργάζονται ως ομάδα

ο Αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ

Κεραυνοί Πάιατ για την Τουρκία

Βαρυσήμαντη παρέμβαση από τον Αμερικανό πρέσβη, σε κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά θέματα. Ο Τζέφρι Πάιατ δηλώνει: "Αναλογιζόμενος τις προκλήσεις της στρατηγικής κατεύθυνσης της Τουρκίας, δεν έχουμε σημαντικότερο σύμμαχο από την Ελλάδα."

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ

Τζέφρι Πάιατ: Η Ελλάδα χτίζει γέφυρες

Στη συνάντηση που διοργάνωσε η χώρα μας, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο twitter ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν μια έξυπνη κίνηση

Συνάντηση του  προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Geoffrey Pyatt

Συνάντηση Μητσοτάκη - Πάιατ με φόντο τα F16

Πρόκειται για την τέταρτη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον Αμερικανό πρέσβη το τελευταίο τρίμηνο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι η ΝΔ συμφωνεί επί της αρχής με τη συμφωνία, ωστόσο έχει επιφυλάξεις για τους χειρισμούς της κυβέρνησης λόγω ελλείμματος ενημέρωσης

Ο Αμερικανός Πρέσβης στο βήμα του digital economy forum

Πάιατ: Υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

Οι αμερικανοί επιχειρηματίες βλέπουν την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό γιατί υπάρχουν ευκαιρίες, τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ από το βήμα του Digital Economy Forum που διοργάνωσε ο ΣΕΠΕ

O πρεσβευτής των Η.Π.Α. Τζέρεϊ Παϊατ

Πάιατ: Σημαντικός εταίρος στην ενεργειακή ατζέντα των ΗΠΑ η Ελλάδα

Μιλώντας σε ενεργειακό συνέδριο ο Αμερικανός πρέσβης τόνισε ότι η εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου και από τις ΗΠΑ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την διαφοροποίηση του εφοδιασμού της Ελλάδας και της Ευρώπης

Ο Αμερικανός πρέσβης στο άγαλμα του Τρούμαν

"Πόλεμος" για το άγαλμα του Τρούμαν - Μύδροι Κουτσούμπα και tweet Αμερικανού πρέσβη

Ο Αμερικανός πρέσβης "απάντησε" μέσω Twitter, με μήνυμα και φωτογραφίες, στην στοχοποίηση του αγάλματος του Τρούμαν από όσους λαμβάνουν μέρος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις για την Συρία, καθώς και στην σχετική δημόσια τοποθέτηση του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που προκάλεσε αίσθηση.

Ο Τζέφρι Πάιατ με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο Βλάχο

Στο Άγιον Όρος ο Τζέφρι Πάιατ

Η μονή Βατοπεδίου ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρέσβη των ΗΠΑ - ''Το Όρος Άθως είναι ένα πραγματικά πνευματικό μέρος'' έγραψε στο twitter