Συνάντηση των εταίρων για την ενίσχυση της κυβερνητικής συνοχής

Σύσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη,Πέμπτη 21 Ιούνιος 2012 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Σύσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη,Πέμπτη 21 Ιούνιος 2012 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Νέα συνάντηση των εταίρων μέσα στο Σαββατοκύριακο. Στο τραπέζι ο επανακαθορισμός του ρόλου των τριών κυβερνητικών εταίρων

Η προσπάθεια για ενίσχυση της κυβερνητικής συνοχής και ο επανακαθορισμός του ρόλου των τριών κυβερνητικών εταίρων μετά την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου και του προϋπολογισμού φέρνει νέα σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

Η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Νέων", είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Με φόντο τα σενάρια για επικείμενο ανασχηματισμό, στη διάρκεια της σύσκεψης αναμένεται να αποσαφηνιστεί το επίπεδο εκπροσώπησης του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο πρωθυπουργός φέρεται ότι θα ζητήσει συμμετοχή των δύο εταίρων με κεντρικά πολιτικά στελέχη τους, ώστε να ενισχυθεί η πολιτική ταυτότητα της κυβέρνησης.

Δέχεται μάλιστα εισηγήσεις για συγκρότηση κυβερνητικής επιτροπής στην οποία θα εκπροσωπούνται και οι τρεις εταίροι.

SHARE:

24Media Network