Συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Φελίπε Γκονζάλες

ΙΣΠΑΝΙΑ-Ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στην Ισπανία ,στη φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό Φελίπε Γκονζάλες.(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΤΑΜΙ-Φωτογραφία Θοδωρής Μανωλόπουλος,eurokinissi)
ΙΣΠΑΝΙΑ-Ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στην Ισπανία ,στη φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό Φελίπε Γκονζάλες.(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΤΑΜΙ-Φωτογραφία Θοδωρής Μανωλόπουλος,eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον ιστορικό σοσιαλιστή ηγέτη Φελίπε Γκονζάλες στην Ισπανία

Συνάντηση μιας ώρας είχε το απόγευμα της Δευτέρας στη Μαδρίτη ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον ιστορικό Ισπανό σοσιαλιστή ηγέτη Φελίπε Γκονζάλες, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Ο Φελίπε Γκονζάλες είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού, "ότι θέλει να πετύχει ο Αλέξης Τσίπρας αλλά πρέπει να καταλάβουν στην Ελλάδα ότι αριστερά είναι ο κόσμος που παράγει. Όποιος δεν μπορεί να αυξήσει το ΑΕΠ του, δεν έχει μέλλον".

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο 73χρονος πολιτικός είπε στον κ. Θεοδωράκη πως όποιοι στην Ελλάδα λένε ότι η χώρα θα μπορούσε να φύγει από το ευρώ και να έχει ανάπτυξη, λένε ψέματα. "Η Ελλάδα θα αλβανοποιηθεί θα γυρίσει στην εποχή του Ενβέρ Χότζα και το νόμισμά της θα υποτιμηθεί κατά 200%. Η Ευρώπη μπορεί να πάθει ζημιά από την αποχώρηση της Ελλάδας αλλά η Ελλάδα θα καταστραφεί", επεσήμανε , πάντα σύμφωνα με το Ποτάμι, ο Φελίπε Γκονζάλες.

"Η Αριστερά πρέπει να βάλει στο οπλοστάσιό της την αξιολόγηση και τις αμοιβές με βάση την παραγωγικότητα και η Ελλάδα όπως και όλη η Ευρώπη πρέπει να ανακαλύψει ξανά το μεράκι στην εργασία", είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πολιτικός, κατά το Ποτάμι.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network