Συνέδριο Κινήματος Αλλαγής: Αυτόνομη πορεία ζήτησε ο Θεοχαρόπουλος

συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΟΕΣ) του Κινήματος Αλλαγής  ΣΤΗ ΦΩΤΟ    ΦΩΤΟ //ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΟΕΣ) του Κινήματος Αλλαγής ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ //ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Σκληρή στάση απέναντι σε Κουμουνδούρου και Πειραιώς ζήτησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

«Να μην εξαντλούμαστε σε συζητήσεις για ενδεχόμενες συνεργασίες με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ», ζήτησε από το βήμα του ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Θέλοντας μάλιστα να το καταστήσει σαφές, «απέρριψε» το «φλερτ» που δέχθηκε χθες η παράταξη από τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τις συμμαχίες του με τον εθνικολαϊκισμό και έχει φτάσει στο σημείο να συγκυβερνά τρία χρόνια με τον Έλληνα Λεπέν», είπε για το κυβερνών κόμμα, ενώ χαρακτήρισε τη ΝΔ «βαθιά συντηρητική δύναμη, δέσμια πολιτικών και πρακτικών της παραδοσιακής δεξιάς, του κρατισμού και των πελατειακών σχέσεων. 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, επανέλαβε ότι ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς θα πρέπει να βρίσκεται απέναντι και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη Νέα Δημοκρατία.

«Το πολιτικό κλίμα σήμερα στην χώρα μας είναι εξαιρετικά τοξικό και διχαστικό, με άρωμα εμφυλιοπολεμικής διαμάχης, μακριά από τις ανάγκες του σήμερα. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, στήνουν ένα σκηνικό πρωτοφανούς πόλωσης για να αποκομίσουν εκλογικά οφέλη», είπε, επικρίνοντας τα δύο μεγάλα κόμματα για τον δημόσιο λόγο τους. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συνέδριο Κίνημα Αλλαγής, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το ...βρετανικό χιούμορ στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Καμίνης: Το πρόγραμμα μας συνιστά την πρόταση της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας

Μήνυμα Δραγασάκη στο Κίνημα Αλλαγής: Θέλουμε μία μεγάλη παράταξη

SHARE:

24Media Network