Συνέδριο ΝΔ: Ο Δ. Καμπόσος, που είχε διαγραφεί για ρατσιστικό σχόλιο, ήταν παρών στο συνέδριο

Συνέδριο ΝΔ: Ο Δ. Καμπόσος, που είχε διαγραφεί για ρατσιστικό σχόλιο, ήταν παρών στο συνέδριο
ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος Eurokinissi

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επάνοδός του στη Νέα Δημοκρατία, ο Δημήτρης Καμπόσος έδωσε το παρών στη συνέδριο του κόμματος.

Παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Καμπόσος έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία από το 2018 (με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη μάλιστα) έδωσε κανονικά το παρόν στο 14ο συνέδριο του κόμματος αυτό το ΣΚ.

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών οι ακραίες θέσεις του οποίου έχουν προκαλέσει κατά καιρούς πολύ μεγάλες αντιδράσεις δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με υπουργούς και με άλλα σημαίνοντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καμπόσος είχε δοκιμάσει τις πολιτικές αντοχές του από τον Ιούνιο όταν αρχικά είχε δικαιολογήσει τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κάνοντας λόγο για “προδότες” (λόγω της στήριξής του στη Συμφωνία των Πρεσπών) ενώ μερικές ημέρες αργότερα προκάλεσε τη διαγραφή του με αντισημιτικό σχόλιο αφού περιέγραψε τον κ. Μπουτάρη ως “εκλεκτό των Εβραίων”.

Το πλήρες σχόλιο είχε ως εξής: “Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα. Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι”.

Ο κ. Μητσοτάκης, από τη θέση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τότε, είχε δικαιολογήσει την απόφαση της διαγραφής του κ. Καμπόσου ως εξής: “Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας”.

Το 2019 ο κ. Καμπόσος ανανέωσε τη δημαρχική του θητεία και να που το 2022 παρουσιάζεται στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα