Συνεργάτες Σαμαρά: “Ούτε δίνει εξηγήσεις, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί”

Συνεργάτες Σαμαρά: “Ούτε δίνει εξηγήσεις, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί”
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς Eurokinissi

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν πώς ο Αντώνης Σαμαράς δεν έδωσε εξηγήσεις για την απουσία του από την ψηφοφορία για την τροπολογία για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

“Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί”, ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Νωρίτερα, σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός παρά την κομματική πειθαρχία που είχε τεθεί στην ΚΟ της ΝΔ με την απειλή διαγραφής όσων βουλευτών απουσίαζαν αδικαιολόγητα, δεν πήγε στη Βουλή για να ψηφίσει την τροπολογία για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη ούτε τοποθετήθηκε μέσω επιστολής του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ.Σαμαρά και όπως είπε σε δημοσιογράφους ο πρώην πρωθυπουργός απουσίασε για “προσωπικούς λόγους” τους οποίους δεν διευκρίνισε.

Ωστόσο, η τοποθέτηση των συνεργατών του Μεσσήνιου πολιτικού περιπλέκουν την κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Σαμαράς είχε απουσιάσει και από την ψηφοφορία για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου με αφορμή προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι στις ΗΠΑ, είχε όμως τηρήσει τα προσχήματα στέλνοντας επιστολή με την οποία δήλωνε πως εάν ήταν παρών θα ψήφιζε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα