ΣΥΡΙΖΑ: Έχει αρχίσει η αρχή του τέλους της κυβέρνησης

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο φεστιβάλ νεολαίας του κόμματος στο άλσος Γουδί , Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 .  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο φεστιβάλ νεολαίας του κόμματος στο άλσος Γουδί , Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για εναπομείνασα κυβέρνηση που εξακολουθεί να παρανομεί κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι "με την καταλυτική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα, η αρχή του τέλους της κυβέρνησης του πρωθυπουργού του μαύρου έχει ξεκινήσει".

Σε σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τελευταίες εξελίξεις, τονίζεται ότι τα τραγικά αδιέξοδα της μνημονιακής πολιτικής και τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της πλειοψηφίας της κοινωνίας διαμορφώνουν τους όρους για την ανατροπή της αυταρχικής κυβέρνησης και της πολιτικής της.

Ακόμα και σήμερα, προσθέτει η ανακοίνωση, η εναπομείνασα κυβέρνηση συνεχίζει να παρανομεί, κρατώντας το μαύρο στις οθόνες της ΕΡΤ.

Ο αγώνας των εργαζομένων, ωστόσο, έχει αποτελέσει αφορμή για τη συγκρότηση ενός δημοκρατικού, αντιμνημονιακού, πλειοψηφικού μετώπου που απαιτεί να σταματήσει ο κατήφορος και να ανοίξουν νέοι δρόμοι ελπίδας και προοπτικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι "όσοι αμφισβητούν την πορεία της κυβέρνησης οφείλουν να πάνε μέχρι το τέλος, χωρίς ήξεις αφήξεις. Το ΠΑΣΟΚ, επιλέγοντας τον δρόμο της πλήρους υποταγής, γίνεται το απόλυτο δεκανίκι της δεξιάς του Σαμαρά".

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και με την αγωνιστική-ενωτική του παρουσία ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της μεγάλης πλειοψηφίας για την ανατροπή της κυβέρνησης, καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

SHARE:

24Media Network