ΣΥΡΙΖΑ: Εξόφθαλμα υποκριτικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για προσλήψεις στην υγεία

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2017.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Το κυβερνών κόμμα θέτει το ερώτημα εάν ο πρόεδρος της ΝΔ αναγνωρίζει την ανάγκη προσλήψεων στην υγεία γιατί είχε συναινέσει ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην απόφαση Γεωργιάδη για απόλυση 2.500 γιατρών από το ΠΕΔΥ

Για υποκρισία κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις σημερινές του δηλώσεις περί ανάγκης προσλήψεων στην υγεία.

"Οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τον τομέα της Υγείας, είναι εξόφθαλμα υποκριτικές.

Αν ο Κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζει την ανάγκη προσλήψεων στον τομέα της Υγείας, για ποιο λόγο είχε συναινέσει, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στην απόφαση του πρώην υπουργού Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά και νυν αντιπροέδρου του κόμματός του, Αδ. Γεωργιάδη, να απολύσει 2.500 γιατρούς από το ΠΕΔΥ; Για ποιο λόγο είχε συναινέσει στις συγχωνεύσεις και τα λουκέτα νοσοκομειακών μονάδων που εφάρμοζε κατά κόρον η κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ τώρα εμφανίζεται υπέρμαχος της δημόσιας υγείας;" αναφέρει ειδικότερα η Κουμουνδούρου σε ανακοινωση της.

"Αν ο κ. Μητσοτάκης διαθέτει έστω και το παραμικρό ενδιαφέρον για τη Δημόσια Υγεία, ας αναγνωρίσει, έστω και τώρα, ως θετικό βήμα τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στις οποίες έχει προχωρήσει η παρούσα κυβέρνηση", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Πρέπει να γίνουν προσλήψεις στα νοσοκομεία

SHARE:

24Media Network