ΣΥΡΙΖΑ για παραδοχή Πέτσα: “Ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη”

ΣΥΡΙΖΑ για παραδοχή Πέτσα: “Ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη”
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

"Κυνική" και " ενδεικτική της κατάρρευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη" χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την παραδοχή του Στέλιου Πέτσα, ότι η κυβέρνηση δεν προχωρά σε εκλογές "για να μην την τιμωρήσουν οι πολίτες".

Την παραδοχή του Στέλιου Πέτσα, ότι η κυβέρνηση δεν προχωρά σε εκλογές “για να μην την τιμωρήσουν οι πολίτες”, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τη “κυνική” και ” ενδεικτική της κατάρρευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για δήθεν πρόθεση ψήφου 15 μονάδων, ενώ ασκεί σφοδρή κριτική κατά του Στέλιου Πέτσα, λέγοντας πως “όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια.”.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη.

Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες.

Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα