ΣΥΡΙΖΑ: Η διάταξη Μητσοτάκη αφορούσε και τον Φρουζή

Ο πΚωνσταντίνος Φρουζής
Ο Κωνσταντίνος Φρουζής EUROKINISSI

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη διάταξη για τους υπόδικους επιχειρηματίες στην οποία αναφέθηκε, όπως υποστηρίζουν πηγές της Κουμουνδούρου, ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην κατάθεσή του.

Για δώρο της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κωνσταντίνο Φρουζή κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή. 

Συγκεκριμένα από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι "ο κ. Μητσοτάκης ήρθε τελικά αντιμέτωπος με το «δώρο» του για τους υπόδικους που ελέγχονται για ξέπλυμα πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόταν. Πριν από λίγο, ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis, κ. Φρουζής παραδέχθηκε ότι θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία με βάση τη διάταξη που ψήφισε προχθές ο κ. Μητσοτάκης". 

ADVERTISING

Και ακολούθως, οι ίδιες πηγές συμπληρώνουν: "Είχε δίκιο τελικά η κυβέρνηση ότι και εμείς και οι Financial Times κάναμε λάθος. Η διάταξη όντως δεν αφορούσε μόνο «υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές», αφορούσε τελικά και τον βασικό κατηγορούμενο της Novartis κ. Φρουζή! Τόση προσπάθεια έκανε ο άνθρωπος τις τελευταίες μέρες να κατασκευάσει το αφήγημα της σκευωρίας, να μην τον ανταμείψουν κάπως; Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε στη Βουλή την επόμενη Παρασκευή ο κος Μητσοτάκης να δώσει και αλλά ονόματα και διευθύνσεις των ευνοούμενων του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., novartis, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Αστείες οι δικαιολογίες της κυβέρνησης μετά τον διεθνή διασυρμό

SHARE:

24Media Network