ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν έχει στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν έχει στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό
O γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης Eurokinissi

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κλήθηκε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και σήκωσε ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης σε σχετική ανακοίνωση.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προσκλήθηκε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το κυβερνών κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις επιλογές του. 

Η ανακοίνωση: “Όσο κι αν ο κ. Μητσοτάκης αυτοπροβάλλεται ως φιλελεύθερος και μετριοπαθής, οι κινήσεις του τον διαψεύδουν καθημερινά.

Η μη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο της Ν.Δ., για πρώτη φορά στα χρονικά, δείχνει έλλειψη στοιχειώδους πολιτικού πολιτισμού, αδιαφορία για το δημοκρατικό διάλογο μεταξύ κομμάτων, δυσανεξία απέναντι στις διαφορετικές απόψεις.

Κατά τα άλλα, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να παραμυθιάσει τους πολίτες ότι δήθεν αυτός επιδιώκει τη συναίνεση. Καλή επιτυχία στο συνέδριο, με την εκλεκτή παρέα του κ. Σαμαρά, που κρύφτηκε το 2015 για να μην παραδώσει στον εκλεγμένο πρωθυπουργό, τις ακροδεξιές κορώνες του κ. Γεωργιάδη και τα εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα του κ. Βορίδη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα