ΣΥΡΙΖΑ: Καθολική αποδοχή της προγραμματικής πρότασης

ΣΥΡΙΖΑ: Καθολική αποδοχή της προγραμματικής πρότασης
Προγραμματική Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Με ποσοστά 96-97% εγκρίθηκαν τα κείμενα απόφασης και προγράμματος από το σώμα της συνδιάσκεψης που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Πλήρης συσπείρωση καταγράφηκε στην ψηφοφορία για την έγκριση των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της διήμερης συνδιάσκεψης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρά τις ενστάσεις που κατατέθηκαν κατά την διάρκεια των ομιλιών των στελεχών τα τελικά ποσοστά ήταν συντριπτικά υπέρ των προτάσεων που επεξεργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Το Σχέδιο Πολιτικής Απόφασης υπερψηφίσηκε με ποσοστό 96,4% ενώ καταψηφίστηκε από το 0,4% και 3,3% ψήφισε λευκό. Οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος ψήφιστηκαν από το 97%, καταψήφισε το 0,4% και λευκό ψήφισε το 2,6%. Να σημειωθεί πως πρόκειται για ποσοστά θετικής απόκρισης που σπάνια καταγράφονται σε ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ με δεδομένη την κουλτούρα αποδοχής της διαφορετικής άποψης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το σώμα της Συνδιάσκεψης αποτελούνταν από 2.375 άτομα, δηλαδή τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τους ευρωβουλευτές, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και τις Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος που προέκυψαν πρόσφατα από τις εσωκομματικές αρχαιρεσίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα