ΣΥΡΙΖΑ: Να απομακρυνθεί η Συρεγγέλα, μετά τις δηλώσεις για τις γυναικοκτονίες

ΣΥΡΙΖΑ: Να απομακρυνθεί η Συρεγγέλα, μετά τις δηλώσεις για τις γυναικοκτονίες
Μαρία Συρεγγέλα Associated Press

Η Μαρία Συρεγγέλα υποστήριξε ότι στην Ελλάδα "δεν υπάρχει έξαρση στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση, αλλά στις καταγγελίες βίας". Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή της δηλώσεις της υφυπουργού Εργασίας, Μαρίας Συρεγγέλα, για τις γυναικοκτονίες.

Η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι στην Ελλάδα “δεν υπάρχει έξαρση στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση, αλλά στις καταγγελίες βίας”, ενώ συνέκρινε την Ελλάδα με την Βενεζουέλα και το Μεξικό.

Οι εν λόγω δηλώσεις μετά το 9ο λεπτό του βίντεο:

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η υφυπουργός Εργασίας ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας” και πως “το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για την τεράστια αυτή προσβολή στη μνήμη των δολοφονημένων γυναικών και στις οικογένειες που θρηνούν, είναι να απομακρύνει άμεσα την κα. Συρεγγέλα από την θέση της”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

“Η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια μάλιστα για την Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των φύλων, Μαρία Συρεγγέλα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ισχυριζόμενη ότι οι έξι γυναικοκτονίες σε επτά μήνες δεν συνιστούν έξαρση στις δολοφονίες με έμφυλη διάσταση. Λίγο έλειπε να πανηγυρίσει για να υποτιμήσει το πρόβλημα.

Έφτασε στο σημείο να πει πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τη Βενεζουέλα ή το Μεξικό, γιατί εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναικοκτονίες!

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για την τεράστια αυτή προσβολή στη μνήμη των δολοφονημένων γυναικών και στις οικογένειες που θρηνούν, είναι να απομακρύνει άμεσα την κα. Συρεγγέλα από την θέση της”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version