ΣΥΡΙΖΑ: “Νέα αποκάλυψη για τον Καππάτο της ΝΔ – Κυνηγά στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες”

ΣΥΡΙΖΑ: “Νέα αποκάλυψη για τον Καππάτο της ΝΔ – Κυνηγά στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες”
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ EUROKINISSI

Τα όσα αποκαλυπτικά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "Δημοκρατία" για τη δράση του βουλευτή Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτου σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ασκώντας σφοδρή κριτική.

Νέα υπόθεση εκπροσώπησης τράπεζας σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης από τον βουλευτή Κεφαλλονιάς της Νέας Δημοκρατίας κ. Καππάτο, φέρνει στο φως με αποκαλυπτικό της δημοσίευμα η εφημερίδα “Δημοκρατία”, μία αποκάλυψη που έρχεται λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο του 2021 ο βουλευτής εκπροσώπησε fund σε άλλη αντίστοιχη περίπτωση.

“Οι αποκαλύψεις για τη δράση του βουλευτή Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτου συνεχίζονται”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει:

“Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ‘Δημοκρατία’, το 2020 εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης, που αποδεδειγμένα αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο της.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται τρεις ημέρες μετά την άλλη αποκάλυψη ότι το 2021 εκπροσώπησε fund σε άλλη αντίστοιχη περίπτωση. Και ποιος ξέρει πόσες ακόμη περιπτώσεις υπάρχουν.

Αυτή είναι η ΝΔ: Υπουργοί όπως ο κ. Παπαθανάσης ‘καθαρίζουν’ με 50.000 ευρώ για χρέη 2 εκ. και βουλευτές όπως ο κ. Καππάτος κυνηγούν ανελέητα στα δικαστήρια ανήμπορους δανειολήπτες“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα