ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο για τις φωτιές”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο για τις φωτιές”
ΣΥΡΙΖΑ eurokinissi

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών, μετά την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη σε "πυροσβέστες της ξαπλώστρας".

Ανακοίνωση για τη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά τη νέα αναφορά του πρωθυπουργού στις πυρκαγιές κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο.

“Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν πήρε κανένα μάθημα από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έκαναν στάχτη 1,3 εκατ. στρέμματα, αλλά φέτος τη στιγμή που συντελείται ξανά μια τεράστια οικολογική καταστροφή έχει το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι “έχει το θράσος να εγκαλεί την αντιπολίτευση που αναδεικνύει τις ανεπάρκειές τους – όταν μόλις πριν λίγο καιρό οι ίδιοι δήλωναν πανέτοιμοι – για έλλειψη σεβασμού προς τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη στο πεδίο”.

“Ο ίδιος που έπνιγε τους πυροσβέστες στα χημικά και τους κατάβρεχε με τις αύρες, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς καμία στήριξη με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς συντονισμό” αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, όπως σημειώνει “μετά τις θριαμβολογίες πάνω στα καμένα της Πεντέλης, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση για να πετάξει από πάνω του την ευθύνη και για τη φετινή καταστροφή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα