ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να αποπέμψει τον Διαματάρη

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Νέα σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Διαματάρη. "Έπρεπε ο ίδιος ο κ. Διαματάρης να παραιτηθεί, ζυγίζοντας «με πόνο ψυχής» το προσωπικό κόστος" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Την παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών Αντώνη Διαματάρη σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι "ο κ.Μητσοτάκης δεν τόλμησε ούτε καν σήμερα να τον αποπέμψει, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δράση του υπουργού του" προσθέτοντας πως "ο Πρωθυπουργός της αριστείας παρακολουθεί εδώ και μία εβδομάδα ως τροχονόμος το φιάσκο με τον υφυπουργό του".

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Ο Πρωθυπουργός της αριστείας παρακολουθεί εδώ και μία εβδομάδα ως τροχονόμος το φιάσκο με τον υφυπουργό του

Δεν είχε το θάρρος να τον διώξει παρά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για το πλαστό βιογραφικό του, ούτε για τον σύμβουλό του που διώκεται για κακουργήματα και έφθασε μάλιστα στο σημείο να βάλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τον καλύψει δημόσια. 

Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε ούτε καν σήμερα να τον αποπέμψει, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δράση του υπουργού του. 

Έπρεπε ο ίδιος ο κ. Διαματάρης να παραιτηθεί, ζυγίζοντας «με πόνο ψυχής» το προσωπικό κόστος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από τον διασυρμό του ίδιου και της κυβέρνησής του".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network