ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης θέλει να φιμώσει όσους αποκαλύπτουν όργιο αστυνομικής βίας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης θέλει να φιμώσει όσους αποκαλύπτουν όργιο αστυνομικής βίας
Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

"Τόσος φιλελευθερισμός μαζεμένος δύσκολα αντέχεται κ. Μητσοτάκη" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τον πρωθυπουργό για προσπάθεια φίμωσης όσων αποκαλύπτουν περιστατικά αστυνομικής βίας. Τι απαντούν απο τη ΝΔ.

«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το όργιο αστυνομικής βίας, αλλά θέλει να φιμώσει κιόλας όσους το αποκαλύπτουν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Ειδικότερα αναφέρει ότι «ζούμε στη χώρα που το γραφείο του κ. Μητσοτάκη δίνει με non paper τα προσωπικά στοιχεία και τα πολιτικά φρονήματα του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε αναίτια από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη και δυο εβδομάδες μετά ο κ. Χρυσοχοιδης βάζει αστυνομικούς να μηνύσουν τον δημοσιογραφο Κώστα Βαξεβάνη επειδή δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ. Τόσος φιλελευθερισμός μαζεμένος δύσκολα αντέχεται κ. Μητσοτάκη. Οι πολίτες σας έχουν πάρει χαμπάρι», σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ και σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«H ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Βαξεβάνη δεν κρύβεται πλέον. Είναι απόλυτη. Δεν ξέρουμε ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Και πόσα τους συνδέουν».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα