ΣΥΡΙΖΑ σε Ο. Κάρας: Να μας ζητήσεις δημόσια συγγνώμη

Συνέντευξη τύπου της επταμελούς αντιπροσωπείας της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Ευρωβουλή για τη λειτουργία και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των πολιτικών της τρόικας στα κράτη-μέλη τα οποία βρίσκονται σε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και μετά τις επαφές με υπουργούς της κυβέρνησης.
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ότμας Κάρας και συνεισηγητής της σχετικής έκθεσης της εν λόγω επιτροπής, καθώς και ο συνεισηγητής και μέλος του ΕΚ, Γάλλος ευρωβουλευτής, Λιέμ Χοάνγκ Νγκοκ . Από ελληνικής πλευράς μετείχαν οι ευρωβουλευτές Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και Νίκος Χουντής.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Συνέντευξη τύπου της επταμελούς αντιπροσωπείας της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Ευρωβουλή για τη λειτουργία και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των πολιτικών της τρόικας στα κράτη-μέλη τα οποία βρίσκονται σε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και μετά τις επαφές με υπουργούς της κυβέρνησης. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ότμας Κάρας και συνεισηγητής της σχετικής έκθεσης της εν λόγω επιτροπής, καθώς και ο συνεισηγητής και μέλος του ΕΚ, Γάλλος ευρωβουλευτής, Λιέμ Χοάνγκ Νγκοκ . Από ελληνικής πλευράς μετείχαν οι ευρωβουλευτές Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και Νίκος Χουντής. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" του ΣΥΡΙΖΑ με τον ευρωβουλευτή Ο. Κάρας. Απαιτεί δημόσια συγγνώμη και τον κατηγορεί για συκοφαντίες εναντίον του Α. Τσίπρα (Vid)

Δημόσια συγγνώμη από τον Αυστριακό ευρωβουλευτή Οτμ. Κάρας, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, με νέα ανακοίνωσή του, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεσή του, μαζί του

Ο Κάρας, την Τετάρτη επέκρινε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, Αλέξη Τσίπρα, ότι κατά τη συνάντησή τους στο Στρασβούργο δεν παρουσίασε προτάσεις για την έξοδο από την κρίση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο κ. Κάρας μπορεί να μην έχει το σθένος να "αναιρέσει" όσα συκοφαντικά είπε για τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, ουσιαστικά, όμως, παραδέχεται, όπως και ο έτερος συνεισηγητής της επιτροπής για το ρόλο της τρόικας, ότι του παραδόθηκαν οι αναλυτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Κάρας οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ο ίδιος και αυτοί που τον επικαλέσθηκαν, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κάρας, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα στα πλαίσια της έρευνας για το ρόλο της τρόικας στην οικονομική κρίση στην Ευρώπη, αρνήθηκε να αναιρέσει τα όσα είχε πει για τον κ. Τσίπρα.

Την ίδια στιγμή, ο ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών Λίεμ Χοάνγκ Νγκοκ, διέψευσε τον Κάρας, δηλώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε παρουσιάσει λεπτομερή ανάλυση για την κρίση, καθώς και προτάσεις για να ξεπεραστεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ευρωβουλευτής διαψεύδει τον Κάρας: "Ο Τσίπρας μας παρουσίασε λεπτομερή οικονομική και κοινωνική ανάλυση"

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για το κάρφωμα του Κάρας στον Τσίπρα: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί του

SHARE:

24Media Network