ΣΥΡΙΖΑ: Σιωπή Μητσοτάκη για τις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Να απαντήσει εάν συμφωνεί με τη συμπόρευση της ΔΑΚΕ αλλά και κεντρικών στελεχών της ΝΔ όπως οι Γεωργιάδης- Βορίδης με τη ΧΑ στο θέμα των καταλήψεων, καθώς και με το σύνθημα "Η Δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία" καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ η Κουμουνδούρου

"Η σιωπή Μητσοτάκη για τις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία ισοδυναμεί με στήριξη του ίδιου προσωπικά σε αυτές" υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

"Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει επιτέλους να μιλήσει. Συμφωνεί ο αρχηγός της Ν.Δ. με τη συμπόρευση των συνδικαλιστών εκπαιδευτικών, αλλά και κεντρικών στελεχών της Ν.Δ. με τη Χρυσή Αυγή στο θέμα αυτό; Συμφωνεί με το ανατριχιαστικό σύνθημα  «η δημοκρατία ξεπούλησε τη Μακεδονία»; Συμφωνεί με το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα της παράταξής του στους καθηγητές και την αυτούσια αναπαραγωγή των αθλιοτήτων του Χρυσαυγίτη βουλευτή Παππά;" ρωτά η Κουμουνδούρου και καταλήγει:

ADVERTISING

"Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή από τις δημοκρατικές δυνάμεις στις αθλιότητες της Χρυσής Αυγής και στην προσπάθειά της να δηλητηριάσει τους μαθητές με το εθνικιστικό μίσος."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Σκοπιανό, Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζαχαριάδης: Να μας πει η ΝΔ αν είναι μια μετριοπαθής Χρυσή Αυγή

Άδωνις Γεωργιάδης: Είμαι κατά των καταλήψεων, αλλά...

Βορίδης: Η ΝΔ θεωρεί τη συμφωνία των Πρεσπών κακή. Είναι ακροδεξιά η ΝΔ;

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Βορίδη στον News 24/7: Εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης από την ακροδεξιά κατρακύλα

Σκρέκας: Όποιος κι αν παρακινεί για καταλήψεις εγκληματεί κατά των παιδιών και της πατρίδας

24Media Network