ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος της κυβέρνησης να μιλά για διαπραγμάτευση με την τρόικα και κόκκινες γραμμές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας κατα την διάρκεια της ψηφοφρίας στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, Δυτέρα 11 Νοεμβρίου 2013
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας κατα την διάρκεια της ψηφοφρίας στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, Δυτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για επικοινωνιακές φιέστες περί ανάπτυξης και πρωτογενούς πλεονάσματος κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

O ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι οι συζητήσεις για την άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών και την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, γίνονται πάνω στα ερείπια μιας πρωτοφανούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που έχει βυθίσει τους πολίτες στη φτώχεια και την απόγνωση.

Πάνω σε αυτά τα ερείπια, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, στήνονται ταυτόχρονα οι επικοινωνιακές φιέστες περί ανάπτυξης και πρωτογενούς πλεονάσματος, αλλά και οι τροϊκανοί «εκβιασμοί», την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση έχει το θράσος να μιλά για «διαπραγμάτευση» και «κόκκινες γραμμές».

Θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι «όσο δεν αμφισβητείται ο σκληρός πυρήνας της μνημονιακής πολιτικής, όσο αντιμετωπίζονται ως "εθνική σωτηρία" η διάλυση του κοινωνικού κράτους και η εξαθλίωση των εργαζομένων, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαπραγμάτευση».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network