Τα Χρόνια Πολλά του Κυριάκου Μητσοτάκη στις μαμάδες!

Τα Χρόνια Πολλά του Κυριάκου Μητσοτάκη στις μαμάδες!

Η γιορτή της μητέρας δεν άφησε ασυγκίνητο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αποψινή "μάχη" στη Βουλή με αφορμή την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλες τις μαμάδες με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Με αφορμή τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του τονίζει ότι ο κορυφαίος ρόλος της μητέρας στην οικογένεια και στην κοινωνία γίνεται ακόμα πιο σημαντικός στη σημερινή δύσκολη συγκυρία της κρίσης που κυριαρχεί η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για το αύριο.

Γι' αυτό, προσθέτει, δεν αρκεί η τιμή αναγνώρισης στο πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής μας μια μόνο ημέρα το χρόνο. «Οφείλουμε ως κοινωνία και ως κράτος να δείξουμε έμπρακτα το σεβασμό, την εκτίμηση και την υποστήριξη στην Ελληνίδα μάνα, εφαρμόζοντας πολιτικές που ενισχύουν το σύγχρονο ρόλο της», συμπληρώνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ.Μητσοτάκης νωρίτερα είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά γράφοντας "Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ημέρα της μητέρας 2016: Για τις μαμάδες το Doodle της Google

SHARE:

24Media Network