Τα εμβάσματα βουλευτών ενόχλησαν τους Γερμανούς

ΑΘΗΝΑ-Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής και κατάθεση του Προϋπολογισμού του 2012// Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής και κατάθεση του Προϋπολογισμού του 2012// Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Γερμανική οργή για τους Έλληνες βουλευτές που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό. Διαβάστε τι γράφει ο πρόεδρος της γερμανικής βουλής στον Έλληνα ομόλογό του

Εξηγήσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία Έλληνες βουλευτές μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό, ζητεί με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Φίλιππο Πετσάλνικο, ο πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Νόρμπερτ Λάμερτ.

Αυτό ανέφερε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, ενώ το γεγονός έχει επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Τετάρτης και ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

Ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής, σημειώνει ότι οι Γερμανοί βουλευτές έχουν αναστατωθεί με την είδηση περί διαφυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό από Έλληνες βουλευτές και παρακαλεί τον κ. Πετσάλνικο να υποδείξει τρόπους εξάλειψης των αντιδράσεων οι οποίες εκφράστηκαν από μέλη του γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου.

Επίσης, ο κ. Λάμερτ σημειώνει στην επιστολή του ότι η χώρα του συμμετέχει στο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, γεγονός το οποίο, όπως επισημαίνεται, αντικρούει την εντύπωση ότι η Γερμανία δεν επιδεικνύει αλληλεγγύη.

Τις τελευταίες ημέρες πολλοί Γερμανοί βουλευτές ήταν έξαλλοι, στο άκουσμα ότι πολλοί Έλληνες βουλευτές έχουν "φυγαδεύσει" ποσά εκτός Ελλάδας, κάτι που είχε παραδεχθεί και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακόμα 40 βουλευτές με εμβάσματα στο εξωτερικό

Ανακριβής η δήλωση "πόθεν έσχες" πρώην βουλευτή

Ο Ισίδωρος Κούβελος μετέφερε το εκατομμύριο στο εξωτερικό

SHARE:

24Media Network