Τα έβαλαν κάτω Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας για να υποδεχτούν την τρόικα από Δευτέρα

Τα έβαλαν κάτω Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας για να υποδεχτούν την τρόικα από Δευτέρα
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τον σχεδιασμό της νέας τουριστικής περιόδου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε, στο Μέγαρο Μαξίμου, η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με βασικό θέμα την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών έγινε επισκόπηση όλων των θεμάτων, καθώς η Αθήνα έστειλε στους εκπροσώπους των δανειστών όλα τα στοιχεία για το δημοσιονομικό κενό και αναμένει την ημερομηνία άφιξής τους.

Αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα, ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η τρόικα θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό δεν συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε όσον αφορα στην πιθανή εμπλοκή της Αναστασίας Σακελλαρίου, προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δεν τον προβληματίζει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα