Τα "Γαλλικά" της Νάντιας Γιαννακοπούλου για τη Κεραμέως - "Τα έκανε σκ@τ@"

Η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου
Η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου EUROKINISSI

Το ανοιχτό μικρόφωνο πρόδωσε τη Νάντια Γιαννακοπούλου που "πιάστηκε" να επιτίθεται φραστικά στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Απρόοπτα είχαμε το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διαδικασία στη μυστική ψηφοφορία για την επέκταση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου ακούστηκε να μιλά εκνευρισμένη στο κινητό της τηλέφωνο, λέγοντας μεταξύ άλλων για την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως: "τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω".

Η κ. Γιαννακοπούλου επιβεβαίωσε ότι ο αποδέκτης των επικρίσεών της ήταν πράγματι η κ. Κεραμέως μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει ότι το επίδικο δεν αφορούσε κάποιο "ρουσφέτι της", αλλά τη φωτογραφική - όπως κατήγγειλε – εξαίρεση του δημοτικού Μαράσλειου πειραματικού σχολείου με του γυμνασίου της Πλάκας, όπως ισχύει για τα υπόλοιπα πειραματικά.

Αιτία το γεγονός, όπως είπε,  ότι με ρύθμιση στο νομοσχέδιο που έχει τεθεί σε διαβούλευση, το γυμνάσιο της Πλάκας γίνεται πρότυπο.

Η ίδια, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκρυψε ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν και τα παιδιά της, αλλά υποστήριξε ότι για εκείνη το θέμα έγκειται στο συνολικότερο καλό του σχολείου, το οποίο όπως κατηγόρησε την Υπουργό Παιδείας υποβαθμίζει για να εξυπηρετήσει όπως υπαινίχθηκε συγκεκριμένα συμφέροντα.

"Πριν από λίγους μήνες σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΙΝΑΛ η κ. Κεραμέως είχε δηλώσει ότι θα διορθώσει αυτή την αδικία. Γιατί τη διασύνδεση την είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί του κ. Γαρβόγλου. Τώρα λοιπόν εμφανίζεται ανακόλουθη κι αναξιόπιστη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα τα “ράβε ξήλωνε”. Πρόκειται για δυσμενή διάκριση μόνο σε ένα σχολείο. Δεν είναι το θέμα ένα ρουσφέτι για μένα αλλά η υποβάθμιση του καλύτερου ίσως πειραματικού σχολείου", σημείωσε μεταξύ άλλων.

SHARE:

24Media Network