Τα “καρφιά” Χαρακόπουλου σε Μπρατάκο, για Κεραμέως

Τα “καρφιά” Χαρακόπουλου σε Μπρατάκο, για Κεραμέως
Νίκη Κεραμέως Eurokinissi

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ συναντήθηκε με τον ΓΓ του πρωθυπουργού και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ακατανόητη τη στάση του υπουργείου Παιδείας, που στερεί το νομό Λάρισας από πρότυπο σχολείο.

Ταχύτερα αντανακλαστικά από τους υπουργούς όσον αφορά στα θέματα του νομου Λάρισας ζήτησε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού, Γιάννη Μπρατάκο. Κάρφωσε δε συγκεκριμένα την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, καθώς δεν έχει αποδεχθεί το αίτημα των Λαρισαίων για ένα πρότυπο σχολείο στο νομό.

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ εξήρε το έργο της κυβέρνησης κατά την τελευταία τριετία, αλλά σημείωσε: “Προφανώς, την περίοδο αυτή υπήρξαν και λάθη και αστοχίες, μεγαλύτερες ή μικρότερες, που πρέπει να διορθωθούν. Αναφέρω για παράδειγμα την ακατανόητη στάση του Υπουργείου Παιδείας που στερεί τα παιδιά της Λάρισας από Πρότυπο Σχολείο, που αποτελεί αυτονόητο δικαίωμα για κάθε νομό.”

Και κατέληξε: “Η σταθερότητα και οι ευοίωνες προοπτικές που εξασφάλισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρέπει να κινδυνεύσουν. Τώρα προέχει η συνέχιση του κυβερνητικού έργου και η προάσπιση των συμφερόντων της χώρας κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου χειμώνα, λόγω της ακρίβειας και του πληθωρισμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα