Τατσόπουλος: "Μπορώ να πάω σπιτάκι μου αλλά θα πάω στους 58"

Τατσόπουλος: "Μπορώ να πάω σπιτάκι μου αλλά θα πάω στους 58"

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, προανήγγειλε με δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό την ένταξή του στην Πρωτοβουλία των 58.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 το πρωί της Πέμπτης,  ο Πέτρος Τατσόπουλος  υπενθύμισε ότι «ακόμα και τον καιρό που ήμουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – διότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν ποτέ – έλεγα ότι αυτοί είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι».

«Αν έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης, είναι για να ενώσουν το χώρο της Κεντροαριστεράς. Λοιπόν, αν καταφέρουν αυτό, έχουν κάποιο νόημα, διότι δεν βλέπω κάποια άλλη δύναμη που μπορεί να ανασχέσει το λαϊκισμό, αφού βλέπουμε τα δύο κόμματα να πηγαίνουν με χίλια, δαιμονοποιώντας το ένα το άλλο και μόνη δύναμη κοινής λογικής μου φαίνεται ότι είναι οι 58» προσέθεσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα σχολίασε και την απροθυμία της ηγετικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ να συνδράμει στην Πρωτοβουλία των 58 για την Κεντροαριστερά. «Φαίνεται ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό ο κ. Κουβέλης. Κάποια μέλη της ΔΗΜΑΡ το καταλαβαίνουν. Να μην περιμένουν, όμως, τον όλεθρο στις ευρωεκλογές για να βάλουν μυαλό. Τον βλέπουν μπροστά τους, οι δημοσκοπήσεις τούς το λένε, χτυπάνε καμπανάκι: "Ενωθείτε, ενωθείτε, ενωθείτε. Διότι αλλιώς, θα εξαφανιστείτε"» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μπορώ να πάω σπιτάκι μου μια χαρά. Το θέμα είναι πως ή θα δουλέψουμε για την ενότητα της Κεντροαριστεράς, γιατί βλέπω αυτή τη στιγμή και τα δύο μεγάλα κόμματα να επενδύουν στην πιο ακραία μορφή λαϊκισμού, φαίνεται ότι η Κεντροαριστερά είναι ο μόνος χώρος που βλέπω. Ανθρώπινα όντα, πρώτα απ’ όλα, που δεν είναι ζόμπι και δεν πάνε με τον αυτόματο πιλότο», είπε.

Ανακοίνωσε εξάλλου ότι θα παραβρεθεί στην επόμενη εκδήλωση των 58 στην Κηφισιά και «αν χρειαστεί να παρέμβω, θα παρέμβω κιόλας».

SHARE:

24Media Network