Τέσσερα όχι στην άρση ασυλίας του κ. Καμμένου από την ΝΔ

Συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014 στην Βουλή το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014 στην Βουλή το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου. παρών ψήφιζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τέσσερις βουλευτές της ΝΔ, οι κ.κ. Παύλος Βογιατζής, Χρήστος Κέλλας, Μιχάλης Ταμήλος και Γιάννης Ιωαννίδης ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην ψηφοφορία στη Βουλή, την Τετάρτη.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο, κατά της άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου ψήφισαν οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

"Παρών" ψήφισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

"Κατά" της άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου ψήφισαν και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη, Θωμάς Ψύρρας, Γιάννης Πανούσης, Βασίλης Οικονόμου, αλλά και οι βουλευτές του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, Θανάσης Παφίλης, Σπύρος Χαλβατζής, Ιωάννης Λαμπρούλης, Χρήστος Κατσώτης, Νίκος Μωραϊτης, Νίκος Καραθανασόπουλος και σχεδόν όλοι οι "Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές".

"Παρών" ψήφισαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης και Σπύρος Λυκούδης αλλά και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης. Λευκό ψήφισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
SHARE:

24Media Network