Τετ α τετ Σαμαρά-Μέρκελ στη Μάλτα

Τετ α τετ Σαμαρά-Μέρκελ στη Μάλτα

Επαφές Σαμαρά-Μέρκελ. Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε επίσης με Ντομπρόφσκις, Βέμπερ και Ραχόι. Τα μηνύματα εντός και εκτός ΝΔ

Την πολιτική του παρουσία και την πρόθεσή του να παραμένει στην επικαιρότητα φροντίζει να υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Μάλτα στο πλαίσιο του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς είχε τετ α τετ με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόφσκις, τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ στο ευρωκοινοβούλιο Μάλφρεντ Βέμπερ, τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι, αλλά η συνάντηση που ξεχωρίζει είναι αυτή με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

Τετ α τετ Σαμαρά-Μέρκελ στη Μάλτα
DIMITRIS PAPAMITSOS

Μάλιστα αυτές οι συναντήσεις και ιδίως η συνάντησή του κ. Σαμαρά με την κα Μέρκελ, τροφοδοτούν όλους εκείνους που θεωρούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός λειτουργεί με τρόπο που επιδιώκει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και λόγο στη ΝΔ και γενικότερα στην πολιτική ζωή της χώρας, τη στιγμή μάλιστα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συχνά πυκνά βάλλεται από το Μαξίμου ότι ακολουθεί γραμμή Σαμαρά σε πάρα πολλά ζητήματα.

Τετ α τετ Σαμαρά-Μέρκελ στη Μάλτα
DIMITRIS PAPAMITSOS

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αντώνης Σαμαράς
SHARE:

24Media Network