Θέατρο στην πλάτη των ανέργων. Δεκτό ένα άρθρο από τον Στουρνάρα, για να κατευνάσει το ΠΑΣΟΚ

ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΛΗ- ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΝΑΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ- ΒΟΥΛΗ- ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΝΑΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σβήνει η "φωτιά" στην τρικομματική κυβέρνηση. Δεκτό το πρώτο άρθρο της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ για τους ανέργους. Νομοτεχνική βελτίωση για το bake off

Την αποδοχή του πρώτου άρθρου της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ, για προσωρινή ολιγόμηνη πρόσληψη προσωπικού στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Ο κ. Στουρνάρας απέρριψε για δημοσιονομικούς λόγους, το δεύτερο άρθρο της, που πρότεινε την υπό όρους μείωση των εργοδοτικών εισφορών των επιχειρήσεων.

"Η εφαρμογή της πρότασης για απασχόληση ανέργων σε κοινωφελή προγράμματα δήμων και περιφερειών, αντιμετωπίζει τους ανέργους ως παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας" παρατήρησε ο κ. Στουρνάρας.

Παράλληλα, ο κ. Στουρνάρας ανακοίνωσε και την αποδοχή τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για την τακτοποίηση μισθολογικής εκκρεμότητας των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του έτους 2010.

Το Σάββατο, η τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για την ανεργία, προκάλεσε τριγμούς στην κυβερνητική συνοχή, καθώς ο υπουργούς Οικονομικών, δήλωσε ότι το "ζήτημα θα εξετασθεί".

Το ΠΑΣΟΚ, απάντησε ότι δεν καλύπτεται από τη δήλωση, ωστόσο η κίνηση καλής θέλησης την Κυριακή, εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στην ψηφοφορία.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για το bake off

Νομοτεχνική βελτίωση που προβλέπει τον σαφή διαχωρισμό του χώρου φούρνισης και την εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων κατά τη διαδικασία παρασκευής αρτοσκευασμάτων και προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Η νομοτεχνική βελτίωση, έρχεται να καλύψει πληθώρα ενστάσεων βουλευτών της πλειοψηφίας, σε σχέση με τους υγειονομικούς όρους του λεγόμενου bake off, το οποίο περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σεισμός στην κυβέρνηση με τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για την ανεργία

SHARE:

24Media Network