Θεοχάρης: Η παράταση του παγώματος του ΦΠΑ στα νησιά δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό

Θεοχάρης: Η παράταση του παγώματος του ΦΠΑ στα νησιά δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης Eurokinissi

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Β' Αθηνών εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την παράταση.

«Η παράταση του παγώματος του ΦΠΑ στα νησιά δεν υπάρχει σε κανένα από τα δύο σενάρια του προσχεδίου του προϋπολογισμού» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό Τανγκό” με τους Αντώνη Φουρλή και Στέλλα Γκαντώνα ο ανεξάρτητος βουλευτής Β’ Αθηνών Χάρης Θεοχάρης και εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την παράταση σε αυτό το θέμα».

Σχολιάζοντας τη στάση του πρωθυπουργού στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, επισήμανε: «Όταν χρησιμοποιείς ένα εθνικό θέμα για μικροπολιτικούς λόγους, τότε μπορεί να σου προκύψουν ζητήματα που δεν μπορείς να προβλέψεις».

«Η παραίτηση Κοτζιά είναι λογική όταν θίγεται ένα θέμα οικονομικής διαχείρισης, με δεδομένο ότι αυτός έφερε τον έλεγχο των κονδυλίων στη Βουλή. Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει την κυβέρνηση Ζάεφ και καθυστερεί το χρονοδιάγραμμα» συνέχισε.

«Έχω κάνει την κριτική μου για τη συμφωνία. είναι στην εθνική γραμμή παρά τα προβλήματα αλλά μένει να δούμε στην πράξη τις συνταγματικές αλλαγές στη γειτονική χώρα» επισήμανε ο κ. Θεοχάρης και μίλησε για πολωμένη κατάσταση και εκλογές τον Μάιο.

Για ΦΠΑ στα νησιά: «Η παράταση του παγώματος του ΦΠΑ στα νησιά δεν υπάρχει σε κανένα από τα δύο σενάρια του προσχεδίου του προϋπολογισμού και εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την παράταση σε αυτό το θέμα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα