Θεοχαρόπουλος: Καθαρή η νίκη της Γεννηματά

Θεοχαρόπουλος: Καθαρή η νίκη της Γεννηματά
Joint meeting of the Central Coordinating Council of the Democratic Coalition, in CARAVEL Hotel, Athens, Greece on July 26, 2016. / , CARAVEL, , 26 , 2017 Nikos Libertas / SOOC

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι τα όργανα του κόμματος θα συνεδριάσουν αύριο για να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στον δεύτερο γύρο.

Οι δυο υποψήφιοι που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά η ουσία είναι ότι χθες υπήρχε μαζική συμμετοχή, 210.000 ψηφοφόροι δεν είναι λίγοι, σημείωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Τόνισε ότι υπήρχε συσπείρωση και πως ο νέος φορέας έχει προοδευτικό πρόσημο. Επίσης, σημείωσε ότι όσοι συμμετείχαν στις χθεσινές εκλογές είναι συνιδρυτές του νέου φορέα και θα έχουν λόγο. 

Ερωτηθείς εάν στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα στηρίξει την Φώφη Γεννηματά ή τον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε ότι αύριο, Τρίτη, θα συνεδριάσουν τα όργανα της ΔΗΜΑΡ για να ληφθεί η σχετική απόφαση. 

Πάντως επισήμανε την «καθαρή νίκη με διαφορά» της κ. Γεννηματά. 

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε επίσης ότι ο νέος πρέπει να ανατρέψει τους συσχετισμούς και -όπως είπε- αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο κυρίαρχος στον χώρο και ταυτόχρονα η ΝΔ να μην εξασφαλίσει αυτοδυναμία.   

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα