Θεοχαρόπουλος προς Κ. Μητσοτάκη για τις κομματικές μετακινήσεις: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Θεοχαρόπουλος προς Κ. Μητσοτάκη για τις κομματικές μετακινήσεις: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί
Θ. Θεοχαρόπουλος Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κι υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει αλλάξει κόμμα και συνεργάστηκε με τον «όμορο χώρο» του ΣΥΡΙΖΑ και θύμισε στον πρόεδρο της ΝΔ την πρόσφατη μεταγραφή του Γρ. Ψαριανού - Σύγκρουση με τον Αν. Λοβέρδο

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» σχολίασε ο υπουργός Τουρισμού και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος απαντώντας σε υψηλούς τόνους στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και στην επίθεση που του έκανε στην πρώτη ομιλία του για την πρόσφατη προσχώρησή του στην κυβερνητική πλειοψηφία. Ο Θ. Θεοχαρόπουλος παρατήρησε ότι όταν ο Κ. Μητσοτάκης τον κατηγόρησε για κομματικές μετακινήσεις «προς στιγμή» πίστεψε ότι αναφέρεται στους Άδωνι Γεωργιάδη, Αντώνη Σαμαρά και Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα, θύμισε ότι τις ίδιες μέρες που ο Κ. Μητσοτάκης έλεγε αυτά τα πράγματα εναντίον του «έκλεινε» την έκτη «μεταγραφή» του, αυτήν του Γρηγόρη Ψαριανού που έχει «αλλάξει» πέντε κόμματα καταλήγοντας από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ. Ο Θ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι ο ίδιος παραμένει σταθερά σε ένα κόμμα, την ΔΗΜΑΡ, και συνεργάστηκε με ένα κόμμα του όμορου χώρου, τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε οριστικά να στραφεί προς την συνεργασία με την ΝΔ, αντίθετα, για παράδειγμα, με ότι έκανε ο Ισπανός Σοσιαλιστής πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ.

«Βαθιά ανιστόρητη» η επιλογή του ΚΙΝΑΛ για στρατηγική ήττα της Αριστεράς

Ο Θ. Θεοχαρόπουλος υπενθύμισε ότι ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει ψηφίσει προοδευτικές λύσεις σε σειρά ζητημάτων «από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ» κι εκτίμησε ότι η πλειοψηφία των προοδευτικών πολιτών θα στηρίξει το σχήμα «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία». Ο Θ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε την πολιτική επιλογή του ΚΙΝΑΛ για στρατηγική ήττα της Αριστεράς ως «βαθιά ανιστόρητη», καθώς οδηγεί σε στρατηγική νίκη της Δεξιάς.

Έντονη σύγκρουση με Αν. Λοβέρδο που τον χαρακτήρισε «θεσιθήρα»

Ο Θ. Θεοχαρόπουλος είχε έντονη σύγκρουση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος του καταλόγισε «θράσος» γιατί επέλεξε να μιλήσει στην Βουλή τόσο σύντομα μετά την υπουργοποίησή του. Ο Αν. Λοβέρδος χαρακτήρισε τον Θ. Θεοχαρόπουλου «επιτομή του ανθρώπου που θεσιθηρεί» κι αναρωτήθηκε «γιατί μας παιδεύατε τέσσερα χρόνια». Ο Θ. Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε τον Αν. Λοβέρδο ότι «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια» και του θύμισε ότι είχε δημιουργήσει δικό του κόμμα που έβαλε «στην άκρη» για να γίνει υπουργός του Αντ. Σαμαρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα