Εξόρμηση κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Στιγμιότυπο από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Στιγμιότυπο από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Στην εξόρμηση συμμετείχαν βουλευτές, στελέχη και μέλη του κόμματος. Ενημέρωσαν τους πολίτες, συζήτησαν μαζί τους και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν.

Εξόρμηση στην πλατεία Επταλόφου και στους κεντρικούς δρόμους των Αμπελοκήπων πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με στόχο τη συζήτηση - ενημέρωση με πολιτες για τις οικονομικές κοινωνικές διαστάσεις της κρίσης του κορονοϊού.

Σκοπός αυτής της δράσης του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ήταν να κοινωνηθούν οι προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως αυτές παρουσιάζονται στο πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι».

ADVERTISING

Οι προτάσεις αυτές , σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι "απόλυτα κοστολογημένες' και στοχεύουν "στην έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού".

Στην εξόρμηση συμμετείχαν βουλευτές, στελέχη και μέλη του κόμματος οι οποίοι ενημέρωσαν τους πολίτες, συζήτησαν μαζί τους και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν από καταστηματάρχες της περιοχής και τους περαστικούς.

Ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην εξόρμηση ήταν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στελέχη και μέλη του κόμματος.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, ΣΥΡΙΖΑ

24Media Network